Λεμουρία

Η χαμένη ήπειρος θεών και ανθρώπων
Εκδότης:
Ιάμβλιχος
Έτος:
1993
ISBN:
9789602680315
Σελίδες:
383
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λεμουρία
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Λεμουρία
Θα μπορούσε να ονομάσει κανείς τούτο το εκπληκτικό βιβλίο "Στα ίχνη του ανθρώπου" καθώς αφηγείται την ιστορία της Λεμουρίας και του τεράστιου πολιτισμού της, που εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο πριν 25.000 χρόνια περίπου.
Νεαρός, ακόμη, ο Τσέτσγουορντ επισκέφθηκε την Ινδία το 1868. Εκεί συνάντησε έναν αρχιερέα -ένα Ρίσι- στη σχολή ενός ναού, ο οποίος του έδειξε ορισμένες από τις αρχαίες πλάκες των αρχείων του ναού και του ερμήνευσε τα σύμβολα που απεικόνιζαν. Δίδαξε στον Τσέτσγουορντ αυτή την καινούρια γλώσσα και τον έφερε σε επαφή με γεγονότα που διέγειραν τη φαντασία του και τον οδήγησαν να ερευνήσει περισσότερες μαρτυρίες για αυτόν τον πρώιμο πολιτισμό.
Ταξίδεψε μέχρι τις νότιες θάλασσες, το Θιβέτ και σε τμήματα της Κεντρικής Ασίας, στο Μουσείο Μπουλάγκ στην αρχαία πόλη του Καΐρου, τη Σιβηρία και την κοιλάδα του Λένα, τα Ουράλια, τη Νέα Ζηλανδία και τα νησιά της Πολυνησίας, για να βρει τους χαμένους κρίκους της εκπληκτικής ιστορίας του. Σε τούτο το έργο ο αναγνώστης θα βρει μία ολοκληρωμένη έρευνα από έναν άνθρωπο που κυριολεκτικά αφιέρωσε τη ζωή του στην αναζήτηση της Μου.
Τίτλος βιβλίου:Λεμουρία
Υπότιτλος βιβλίου:Η χαμένη ήπειρος θεών και ανθρώπων
Τίτλος πρωτότυπου:The Lost Continent of Mu
Εκδότης:Ιάμβλιχος
Συντελεστές βιβλίου:Churchward, James (Συγγραφέας)
Μιχαλίτση, Χριστίνα (Μεταφραστής)
ISBN:9789602680315
Σειρά εκδότη:Εθνολογία - Ανθρωπολογία
Στοιχεία έκδοσης: 1993
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Κοινωνιολογία
Ιστορία > Αρχαιολογία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες