Λύκου Ανάβασις

Ο αγώνας της Τουρκίας για την ένταξη στην Ε.Ε. και η θέση της Ελλάδας, της Κύπρου και της κοινότητας των Ελλήνων Κωνσταντινουπολιτών
Εκδότης:
Εκδόσεις Τσουκάτου
Έτος:
2006
ISBN:
9789607922403
Σελίδες:
75
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Λύκου Ανάβασις
Τιμή εκδότη:€5,30
Η τιμή μας: €4,77
στο καλάθι
Λύκου Ανάβασις
Πρόκειται για μια μελέτη του τουρκικού στρατού ως οικονομικής υπερδύναμης της τουρκικής κοινωνίας, μια διάσταση που συνήθως παραμένει στο περιθώριο των εγχώριων αναλύσεων περί Τουρκίας. Ο Βασίλης Κυρατζόπουλος αναλύει τον δεσποτικό ρόλο του τουρκικού στρατού στην τουρκική οικονομία παραθέτοντας στοιχεία πλούσια και πειστικά από πρωτότυπες τουρκικές πηγές.

Πρόκειται για ένα βιβλίο πολύ περιεκτικό που δίνει ερμηνευτικά κλειδιά σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκωδικοποιήσει συμπεριφορές και πολιτικές επιλογές της τουρκικής γραφειοκρατίας που αλλιώς θα φαίνονταν ανεξήγητες και παράλογες ή θα ερμηνεύονταν με τρόπο επιφανειακό και ανεπαρκή.

Ιδιαίτερη προσοχή οφείλει να δείξει ο αναγνώστης στους πίνακες που περιέχονται με τη μορφή ένθετου στο βιβλίο και στους οποίους παρατίθενται χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για τις βιομηχανίες και τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του τουρκικού στρατού.
Τίτλος βιβλίου:Λύκου Ανάβασις
Υπότιτλος βιβλίου:Ο αγώνας της Τουρκίας για την ένταξη στην Ε.Ε. και η θέση της Ελλάδας, της Κύπρου και της κοινότητας των Ελλήνων Κωνσταντινουπολιτών
Εκδότης:Εκδόσεις Τσουκάτου
Συντελεστές βιβλίου:Κυρατζόπουλος, Βασίλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789607922403
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες