Ημερολόγιο 2010: Μικρό εγχειρίδιο ζωής...

Η σοφία των παιδιών
Εκδότης:
Μίλητος
Έτος:
2009
ISBN:
9789606617614
Σελίδες:
384
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Ημερολόγιο 2010: Μικρό εγχειρίδιο ζωής...
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ημερολόγιο 2010: Μικρό εγχειρίδιο ζωής...
Η Μικρή Μίλητος σε συνεργασία με τους μαθητές, τους δασκάλους και τους καθηγητές των εκπαιδευτηρίων Νέα Γενιά Ζηρήδη, παρουσιάζει το Μικρό Εγχειρίδιο Ζωής, ένα Ημερολόγιο του 2010 για μικρούς και μεγάλους που οδηγεί κατευθείαν στην καρδιά του κόσμου μας και κυρίως στα μεγάλα ζητήματα που μας απασχολούν.

Τα κείμενα, είναι μια κιβωτός σκέψεων και αποκρυσταλλωμένης σοφίας, γνώσεων και δράσεων που θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και τον κόσμο μας περισσότερο προστατευμένο. Ένα, κατά κυριολεξίαν, Μικρό Εγχειρίδιο Ζωής. Το περιβάλλον, οι ανθρώπινοι πόροι, οι σχέσεις, το σχολείο, η οικογένεια, οι φίλοι, η διατροφή, οι καλοί τρόποι κ.ά., είναι τα θέματα που παρελαύνουν μέρα με τη μέρα, ώστε ο χρόνος να γίνει δημιουργικός και καλύτερος.

Οι ζωγραφιές και τα σκίτσα που συνοδεύουν τα κείμενα έχουν την αμεσότητα και την ορμή του παιδικού τρόπου και της νεανικής ματιάς που, όπως συνήθως, φορές είναι στοιχεία αξιοζήλευτα. Δεν είναι, όμως, το εικαστικό μέρος που βαραίνει. Είναι η συμμετοχή των παιδιών σε μια διαδικασία δημιουργίας.

Ποιο είναι το μήνυμα; Μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα. Είναι εύκολο να γινόμαστε καλύτεροι, να αγαπάμε τους άλλους και, κυρίως, να προστατεύουμε το μεγάλο μας σπίτι: τη φύση. Αγαπώντας και προστατεύοντας το περιβάλλον, αγαπάμε τον άνθρωπο και τη ζωή.
Τίτλος βιβλίου:Ημερολόγιο 2010: Μικρό εγχειρίδιο ζωής...
Υπότιτλος βιβλίου:Η σοφία των παιδιών
Εκδότης:Μίλητος
Συντελεστές βιβλίου:Μαθητές Νέας Γενιάς Ζηρίδη (Εικονογράφος)
Ζηρίδη, Μάνια (Επιμελητής)
ISBN:9789606617614
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2009
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Ημερολόγια - Σημειωματάρια
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες