Μάρα, η κόρη του Νείλου

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2006
ISBN:
9789601619354
Σελίδες:
474
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μάρα, η κόρη του Νείλου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μάρα, η κόρη του Νείλου
Μια συναρπαστική περιπέτεια έρωτα και δολοπλοκίας, που εκτυλίσσεται στην αρχαία Αίγυπτο. Η Μάρα, μια περήφανη νεαρή σκλάβα, αποζητάει μ' όλη τη δύναμη της ψυχής της την ελευθερία.
Για να την αποκτήσει, είναι αναγκασμένη να παίξει το επικίνδυνο ρόλο του "κατασκόπου με δύο πρόσωπα" για λογαριασμό δύο θανάσιμων αντιπάλων. Εκείνοι, με τη σειρά τους, υποστηρίζουν τους δύο διεκδικητές του θρόνου της Αιγύπτου: την Χατσεπσούτ, που προσπαθεί πάση θυσία να διατηρήσει το αξίωμα του Φαραώ, και τον παραγκωνισμένο αδελφό της Τούθμωσι τον Γ΄, που ζει με την προσδοκία πως, μια μέρα, θα διαδεχθεί την αδελφή του στο θρόνο, έστω και με τη βία.
Ενάντια στη θέλησή της, η Μάρα ερωτεύεται τον έναν από τους αφέντες της, τον ευγενή Σεφτού, και μοιράζεται μαζί του το όνειρό του ν' αποκαταστήσει τον Τούθμωσι τον Γ΄ στο θρόνο που δικαιωματικά του ανήκει. Ωστόσο, τη στιγμή που η Μάρα είναι πλέον έτοιμη να προσφέρει στον Σεφτού τη βοήθειά της και την καρδιά της, η διπλή της ταυτότητα αποκαλύπτεται, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μια ανοιχτή διαμάχη που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή της αλλά και τη μοίρα ολόκληρης της Αιγύπτου.
Τίτλος βιβλίου:Μάρα, η κόρη του Νείλου
Τίτλος πρωτότυπου:Mara, Doughter of the Nile
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:McGraw, Eloise Jarvis (Συγγραφέας)
Δέμου, Βίκη (Μεταφραστής)
ISBN:9789601619354
Σειρά εκδότη:Σύγχρονη Λογοτεχνία για Παιδιά και για Νέους
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2006
Ηλικίες:12+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες