Capoeira

Ο χορός της ελευθερίας
Εκδότης:
Εκδόσεις Sonik
Έτος:
2006
ISBN:
9789604361359
Σελίδες:
112
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Capoeira
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Capoeira
Τι είναι η Capoeira;
Πώς δημιουργήθηκε;
Ποιες είναι οι τεχνικές της;
Πώς μπορεί να τις εκτελέσει κανείς;
Όλα αυτά -και πολλά άλλα- περιγράφονται στις γραμμές αυτού του βιβλίου, το οποίο αποτελεί μια ευκαιρία για να γνωρίσει ο αναγνώστης την υπέροχη εξωτική τέχνη της Capoeira.
Οι δούλοι οι οποίοι εργάζονταν στις φυτείες της Βραζιλίας, χρησιμοποιούσαν την Capoeira για να αμύνονται. Εξαιτίας της απαγόρευσής της από τους Πορτογάλους αποικιοκράτες, οι capoeiristas εξασκούσαν την τέχνη τους με μυστικό τρόπο, συνήθως προσποιούμενοι ότι χορεύουν ένα μυστηριώδη χορό.
Όλοι μπορούν να ασχοληθούν στην πράξη με την Capoeira, από τη μικρότερη έως τη μεγαλύτερη ηλικία. Ίσως να μην καταφέρεις να "περπατάς" με τα χέρια. Ωστόσο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις απλούστερες τεχνικές και, με αυτό τον τρόπο, να συναρπάσεις τους γύρω σου. Όλες οι βασικές τεχνικές της Capoeira -τόσο οι απλές όσο και οι σύνθετες- περιγράφονται λεπτομερώς σε αυτό το βιβλίο. Τα σχέδια και η χρήση απλής γλώσσας βοηθούν τον αναγνώστη ώστε να τις κατανοήσει και να τις εκτελέσει, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ή δυσκολίες.
Ντύσου κατάλληλα, άνοιξε το βιβλίο, άκουσε όποιο είδος μουσικής σε ευχαριστεί και άρχισε να χορεύεις. Volta Do Munto, λοιπόν. Ας ξεκινήσει ο χορός!
Τίτλος βιβλίου:Capoeira
Υπότιτλος βιβλίου:Ο χορός της ελευθερίας
Εκδότης:Εκδόσεις Sonik
Συντελεστές βιβλίου:Γιαταγάνας, Χρήστος (Συγγραφέας)
ISBN:9789604361359
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες > Χορός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες