Ημερολόγιο του καθημερινού ακτιβιστή 2010

Αν όχι εσύ, ποιος; Αν όχι τώρα, πότε;
Εκδότης:
Αιώρα
Έτος:
2009
ISBN:
9789607872647
Σελίδες:
160
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Ημερολόγιο του καθημερινού ακτιβιστή 2010
Εκτός κυκλοφορίας
Ημερολόγιο του καθημερινού ακτιβιστή 2010
Το "Ημερολόγιο του καθημερινού ακτιβιστή" κυκλοφορεί και το 2010 με σύνθημα "Αν όχι εσύ, ποιος; Αν όχι τώρα, πότε;". Η επιτυχημένη αυτή έκδοση στοχεύει να κινητοποιήσει τους αναγνώστες/χρήστες ως ενεργούς πολίτες. Απευθύνεται σε ανθρώπους που παρακολουθούν και νοιάζονται για όσα συμβαίνουν γύρω τους, που αντιλαμβάνονται ότι αποτελούν μέρος αυτού του κόσμου, μέρος των προβλημάτων του και γι' αυτό μέρος της λύσης τους. Ανθρώπους που οι μικρές καθημερινές τους ενέργειες έχουν ως γνώμονα την δημιουργία ενός καλύτερου σήμερα για όλους.

Το ημερολόγιο του 2010, εκτός από τις χρήσιμες αλλά και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για σχετικά θέματα -όπως ανθρώπινα δικαιώματα, προστασία περιβάλλοντος, εξοικονόμηση ενέργειας και ανακύκλωση, βιώσιμες πόλεις, συνειδητό καταναλωτή κ.ά.- παρουσιάζει πρόσωπα από όλο τον κόσμο που έχουν διακριθεί για τη δράση τους με κριτήριο την απήχησή της στη ζωή πολλών συμπολιτών τους. Σε κάθε κείμενο προτείνεται μία σχετική ιστοσελίδα για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνώστη/χρήστη.

Tην ιδέα του ημερολόγιου συνέλαβε και την εικαστική επιμέλεια υλοποίησε η δημιουργική ομάδα των εκδόσεων Αιώρα, τα δε κείμενα του ημερολογίου έγραψαν η Μαρίνα Σάρλι και ο Γεράσιμος Κουβαράς, που είναι ενεργά μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων με γνώση και εμπειρία στο χώρο.
Τίτλος βιβλίου:Ημερολόγιο του καθημερινού ακτιβιστή 2010
Υπότιτλος βιβλίου:Αν όχι εσύ, ποιος; Αν όχι τώρα, πότε;
Εκδότης:Αιώρα
Συντελεστές βιβλίου:Sarli, Marina (Συγγραφέας)
Κουβαράς, Γεράσιμος (Συγγραφέας)
ISBN:9789607872647
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2009
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Ημερολόγια - Σημειωματάρια
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες