Η ερωμένη

Εκδότης:
Διήγηση
Έτος:
2006
ISBN:
9789607951571
Σελίδες:
501
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η ερωμένη
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η ερωμένη
Ο Κρις, συγγραφέας ταξιδιωτικών έργων, φτάνει στην Κεράλα της Ινδίας, με σκοπό να γράψει ένα βιβλίο με κεντρικό ήρωα τον περίφημο χορευτή του Κατακάλι, Κομάν. Εκεί, ερωτεύεται την ανεψιά του, τη Ραντά, που ταυτόχρονα είναι γυναίκα του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου φιλοξενείται. Το ερωτικό παιχνίδι του Κρις και της Ραντά, και η σχέση συγγραφέα και καλλιτέχνη, αποτελούν το ξεκίνημα για πολλές αποκαλύψεις από το παρελθόν των ηρώων.
Η ερωμένη, ακολουθώντας τις κινήσεις, το ρυθμό και τη βαθιά φιλοσοφία του διάσημου ινδικού χορού Κατακάλι, παρουσιάζει με μια πρωτότυπη χορογραφία το μεγάλο θέμα της πολιτισμικής διαφορετικότητας στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.
Με μοναδικό λυρισμό στη γραφή της, η Ναΐρ, μέσα από τους σοφούς μύθους της Ανατολής, φέρνει τους ανθρώπους μαζί, και στη συνάντησή τους αναδεικνύει τα μεγαλύτερα ζητήματα των διαπροσωπικών σχέσεων με φόντο την πολιτισμική ιδιαιτερότητα των λαών.
Η Ναΐρ, γνωστή συγγραφέας του επιτυχημένου "Κουπέ κυριών", με το βιβλίο της αυτό επιβεβαιώνει το ταλέντο της και καθιερώνεται ως μια σημαντική συγγραφέας.
Τίτλος βιβλίου:Η ερωμένη
Τίτλος πρωτότυπου:Mistress
Εκδότης:Διήγηση
Συντελεστές βιβλίου:Nair, Anita (Συγγραφέας)
Μούμα, Ευαγγελία (Μεταφραστής)
ISBN:9789607951571
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες