Δελτίο νομολογίας 2003

Αποφάσεις Διοικητικού Πρωτοδικείου και Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης
Εκδότης:
Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Έτος:
2005
ISBN:
9789603019350
Σελίδες:
464
Χωρίς εικόνα
Τιμή εκδότη:€42,00
Η τιμή μας: €39,90
Δελτίο νομολογίας 2003
Το νέο Δελτίο Νομολογίας του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης περιέχει περιλήψεις αποφάσεων από όλο το φάσμα των υποθέσεων που εκδικάστηκαν το έτος 2002 και περιορισμένο αριθμό αποφάσεων που εκδόθηκαν το έτος 2003. Το νέο αυτό δελτίο νομολογίας περιέχει και πέντε νέα κεφάλαια, σε σχέση με τα προηγούμενα δελτία.
Το Κεφάλαιο «Αλλοδαποί», περιέχει περιλήψεις αποφάσεων που εκδόθηκαν επί αιτήσεων αναστολής εκτέλεσης πράξεων της διαδικασίας της διοικητικής απέλασης. Στο κεφάλαιο «Αναγκαστική απαλλοτρίωση» έχουν περιληφθεί αποφάσεις, κυρίως του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης, που εκδόθηκαν επί αιτήσεων αναγνώρισης της αυτοδίκαιηγς άρσης ρυμοτομικών απαλλοτριώσεων και ρυμοτομικών βαρών.
Το κεφάλαιο «Αυτοκίνητα» περιέχει περιλήψεις αποφάσεων που εκδόθηκαν επί περιπτώσεων επιβολής προστίμων και διοικητικών κυρώσεων λόγω παραβάσεων του ΚΟΚ, της νομοθεσίας περί αυτοκινήτων – μεταφορών κ.λπ.
Στο κεφάλαιο «Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος» έχουν περιληφθεί αποφάσεις που αφορούν κυρώσεις σε βάρος των ιδιοκτητών των οικείων επιχειρήσεων λόγω παραβάσεων της σχετικής νομοθεσίας.
Τέλος, το κεφάλαιο «Οικοδομές - Αυθαίρετα- Σχέδια πόλης» περιέχει αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Θεσ/νίκης που εκδόθηκαν επί περιπτώσεων έκδοσης αναθεώρησης οικοδομικής άδειας, κατεδαφίσεων, εξαιρέσεων από την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών κ.λπ.
Τίτλος βιβλίου:Δελτίο νομολογίας 2003
Υπότιτλος βιβλίου:Αποφάσεις Διοικητικού Πρωτοδικείου και Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης
Εκδότης:Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Παλαιολόγου, Φωτεινή (Επιμελητής)
Χαϊνοπούλου, Ειρήνη (Επιμελητής)
ISBN:9789603019350
Στοιχεία έκδοσης: 2005
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Δίκαιο
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες