Ο άγγελος του σπιτιού

Εκδότης:
Πόλις
Έτος:
2006
ISBN:
9789604351114
Σελίδες:
539
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο άγγελος του σπιτιού
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ο άγγελος του σπιτιού
Στο Λονδίνο, στο Μουσείο Βικτορίας και Αλβέρτου, ο Ρόμπερτ γνωρίζει και ερωτεύεται την Άντζελα, τον άγγελο που περίμενε όλη του τη ζωή. Και η Άντζελα ερωτεύεται τον Ρόμπερτ, τον άντρα που δεν περίμενε όλη της τη ζωή. Τι πιο απλό;
Γιατί όμως ο Ρόμπερτ φοβάται τόσο να αγαπήσει; Και ποια στα αλήθεια είναι η γλυκιά και μυστηριώδης Άντζελα; Γιατί δεν τον καλεί ποτέ στο σπίτι της; Και γιατί ο θείος της ο Μάικι έχει περάσει τα τελευταία πενήντα χρόνια κλεισμένος σε μια σοφίτα στην Ιρλανδία;
Τα φαινόμενα απατούν: να κάτι που ισχύει για όλους τις ήρωες της συναρπαστικής αυτής φάρσας. Πλάθοντας ολοζώντανους χαρακτήρες, τόσο πολύπλευρους που από μόνος του ο καθένας μοιάζει να αποτελεί μια Κιβωτό, η Ο'Ρίορνταν μας ξεναγεί σε ένα ταξίδι συνεχών ανατροπών και απροόπτων, μας οδηγεί στα χνάρια που βαδίζουν ο Ρόμπερτ και η Άντζελα καθώς αποκαλύπτουν την αλήθεια για τον εαυτό τους, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα ο ένας τον άλλο.
"Ο Άγγελος του σπιτιού" είναι ένα μυθιστόρημα που ξεχωρίζει για τις οξυδερκείς παρατηρήσεις του, για τη ζωντάνια και τη ζεστασιά του, ένα μυθιστόρημα που μαγεύει τον αναγνώστη μιλώντας για τον κίνδυνο του να ποθείς αυτό που δεν μπορείς να έχεις, και να θέλεις να γίνεις κάτι που δεν είσαι τελικά· όμως, και για την ευτυχία του να μαθαίνεις να αγαπάς ό,τι σου δίνεται.
"Η Ο' Ρίορνταν είναι μια συγγραφέας που έχει την ικανότητα να λέει τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως νομίζουμε ότι θα έπρεπε να είναι. Και να το κάνει με πάθος, αλλά και με χιούμορ. Πάνω απ' όλα, με πλήρη συναίσθηση της δύναμης που έχει η γλώσσα να μας συγκινεί και να μας αλλάζει".
(Φαίη Γουέλντον)
Τίτλος βιβλίου:Ο άγγελος του σπιτιού
Τίτλος πρωτότυπου:The Angel in the House
Εκδότης:Πόλις
Συντελεστές βιβλίου:O' Riordan, Kate (Συγγραφέας)
Σκαμάγκα, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789604351114
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες