Οι μάσκες των πεφωτισμένων

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2006
ISBN:
9789601412900
Σελίδες:
494
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Οι μάσκες των πεφωτισμένων
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Οι μάσκες των πεφωτισμένων
Ένα μοιραίο βράδυ, σε ένα ανάλογα σκοτεινό ελβετικό καπηλειό που έζεχνε μπίρα, ένας άγνωστος, τολμηρός Ιρλανδός, ονόματι Τζέιμς Τζόις, θα κατέληγε να τα κουτσοπίνει παρέα με έναν εξίσου άγνωστο καθηγητή Φυσικής, που άκουγε στο όνομα Άλμπερτ Αϊνστάιν. Εκείνη, λοιπόν, τη μοιραία βραδιά, ο σερ Τζον Μπάμπκοκ, ένας πανικόβλητος νεαρός Άγγλος ευγενής, θα έμπαινε αλλόφρονας στο καπηλειό, φέρνοντας μαζί του ένα μυστήριο που μόνο οι δύο σπουδαιότεροι εγκέφαλοι του 20ού αιώνα θα μπορούσαν να λύσουν... ή ίσως φέρνοντας μαζί του μονάχα ένα κουβάρι αποκυημάτων της φαντασίας του, αποτέλεσμα της παράνοιας των καιρών μας.
Ένα κλασικό μυθιστόρημα της αμερικανικής underground λογοτεχνίας, με πρωταγωνιστές τον Άλμπερτ Αϊνστάιν και τον Τζέιμς Τζόις στο ρόλο των απόλυτων ντετέκτιβ του χωροχρόνου.
Σε μια απίθανη, αθυρόστομη διαδρομή στα ανεξιχνίαστα μονοπάτια του μυαλού και του χώρου, το βιβλίο "Oι Μάσκες των Πεφωτισμένων" οδηγεί στα άκρα τις πιο αγαπημένες θεωρίες συνωμοσίας, για να μας αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από το φαιδρό... και το φαιδρό της αλήθειας.
Τίτλος βιβλίου:Οι μάσκες των πεφωτισμένων
Τίτλος πρωτότυπου:Masks of the Illuminati
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Wilson, Robert Anton (Συγγραφέας)
Καψάλης Χρήστος (Μεταφραστής)
ISBN:9789601412900
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες