Τα κορίτσια του ροζαρίου

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2006
ISBN:
9789604508716
Σελίδες:
464
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα κορίτσια του ροζαρίου
Εκτός κυκλοφορίας
Τα κορίτσια του ροζαρίου
Κάπου στην πόλη της Φιλαδέλφειας μια καθολική έφηβη γράφει στο ημερολόγιό της. Μια άλλη ανοίγει την καρδιά της σ' ένα φίλο, μια τρίτη προσεύχεται. Και κάπου αλλού, ένας μοχθηρός άνθρωπος ετοιμάζεται να ζήσει τη νοσηρή του φαντασίωση. Και να οδηγήσει αυτά τα κορίτσια -και μια ολόκληρη πόλη- στην άβυσσο.
Ο βετεράνος αστυνομικός Κέβιν Μπερν βρίσκεται ήδη στο χείλος αυτής της αβύσσου. Η προσωπική του ζωή καταρρέει και όλο και πιο συχνά κυριεύεται από μια τυφλή οργή που δεν μπορεί να ελέγξει.
Είναι έτοιμος να παραβεί όλους τους κανόνες, όταν μαζί με την αρχάρια συνεργάτιδά του, Τζέσικα Μπαλζάνο, αναλαμβάνουν την υπόθεση της ζωής τους: κάποιος σκοτώνει τη μία μετά την άλλη μαθήτριες καθολικών σχολείων, καρφώνοντας τα χέρια τους σε στάση προσευχής και βεβηλώνοντας τα νεανικά σώματά τους.
Κυνηγώντας το δολοφόνο, ο Μπερν και η Μπαλζάνο παγιδεύονται στο μεθοδικό σχέδιό του. Οι φόνοι πληθαίνουν, το ίδιο και οι ύποπτοι, αλλά η έρευνα πέφτει από πλάνη σε πλάνη χωρίς να οδηγεί πουθενά. Στο μεταξύ, πλησιάζει το Πάσχα. Η ώρα του μαρτυρίου. Κι άλλες χάντρες θα μετρηθούν στο αιματοβαμμένο ροζάριο του σφαγέα. Κι άλλα κορίτσια θα πεθάνουν. Εκτός αν κάποιος σταματήσει το φρικτό έργο του πριν να είναι πολύ αργά...
Τίτλος βιβλίου:Τα κορίτσια του ροζαρίου
Τίτλος πρωτότυπου:The Rosary Girls
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Montanari, Richard (Συγγραφέας)
Κωνσταντέα, Σαμάνθα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604508716
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες