Το χαμένο ρόδο

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2006
ISBN:
9789601413105
Σελίδες:
245
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το χαμένο ρόδο
Τιμή εκδότη:€14,20
Η τιμή μας: €12,78
Το χαμένο ρόδο
"Το Χαμένο Ρόδο" πρωτοεκδόθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία. Πρόκειται για ένα γοητευτικό, διαχρονικό αλλά και απόλυτα προσωπικό ταξίδι αυτοανακάλυψης και υπερβατικής μαγείας. Ο λυρισμός που το διέπει -λυρισμός ενός μυστικιστικού οραματισμού- ακολουθεί την παράδοση του "Αλχημιστή", του "Γλάρου Ιωνάθαν" αλλά και του "Μικρού Πρίγκιπα".

Στην Έφεσο, μια πόλη που μέσα της συνυπάρχουν το εγώ και η ψυχή, η ματαιοδοξία και η ταπεινότητα, η Άρτεμις και η Παναγία, ακολουθούμε μια κοπέλα όμορφη και δημοφιλή, που την αποκαλούν "θεά", στο δρόμο για την προσωπική της ωρίμανση. Θα πρέπει να περάσει από την "Εναντίωση", το "Μονοπάτι", την "Εκμηδένιση" και την "Αναγέννηση". Να μην αφήσει τους "άλλους" να την κάνουν "άλλη", να μάθει μέσα σε κήπους γεμάτους υπέροχες τριανταφυλλιές, να βρει τα μαγικά παλάτια, να συναντήσει σύγχρονες μάγισσες, ζωγράφους και φιλοσόφους.

Εάν λοιπόν είστε λάτρης του μυστηρίου, των παραμυθιών, της μεταφυσικής και του ονείρου, ταξιδέψτε και οραματιστείτε με "Το Χαμένο Ρόδο", γίνετε ένας νέος αλχημιστός κι αφεθείτε στο μαγικό άγγιγμα ενός νέου πρίγκιπα και στο πέταγμα ενός νέου γλάρου Ιωνάθαν.
Τίτλος βιβλίου:Το χαμένο ρόδο
Τίτλος πρωτότυπου:The Missing Rose
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Özkan, Serdar (Συγγραφέας)
Καπετανάκη, Ελένη (Μεταφραστής)
ISBN:9789601413105
Σειρά εκδότη:Ξένη Λογοτεχνία
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες