Μαθηματικά Ε΄ δημοτικού

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2006
ISBN:
9789601618302
Σελίδες:
627
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαθηματικά Ε΄ δημοτικού
Τιμή εκδότη:€17,76
Η τιμή μας: €15,98
στο καλάθι
Μαθηματικά Ε΄ δημοτικού
Το παρόν βοήθημα, με τίτλο Μαθηματικά Ε΄ Δημοτικού, είναι μια πρωτότυπη και μεθοδική εργασία που έχει ως στόχο, μέσα από ένα σύνολο δημιουργικών ενεργειών, να βοηθήσει το μαθητή να οικοδομήσει σωστά και απλά τις σημαντικότερες μαθηματικές έννοιες και τεχνικές που ορίζονται από τα νέα αναλυτικά προγράμματα σπουδών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.
Απευθύνεται τόσο στους μαθητές της Ε΄ τάξης του δημοτικού σχολείου και στους συναδέλφους δασκάλους όσο και στους γονείς εκείνους που θέλουν να συμβάλλουν υπεύθυνα και αποτελεσματικά στη μαθηματική εκπαίδευση των παιδιών τους.
Είναι οργανωμένο και δομημένο σύμφωνα με την ύλη των νέων σχολικών βιβλίων (Βιβλίο μαθητή - Τετράδιο εργασιών], σε αντίστοιχες θεματικές ενότητες και κεφάλαια (ημερήσια μαθήματα), και λειτουργεί παράλληλα και συμπληρωματικά με αυτά.
Ειδικότερα περιέχει:
- Βασικά σημεία θεωρίας του κάθε ημερήσιου κεφαλαίου με παραδείγματα για πληρέστερη κατανόηση τους.
- Εμπεδωτικές ασκήσεις και προβλήματα, κλιμακούμενης δυσκολίας, για εξάσκηση σε διαφορετικά επίπεδα, με τις λύσεις τους.
- Επαναληπτικά μαθήματα της κάθε θεματικής ενότητας με ανακεφαλαιωτικές ασκήσεις (και τις λύσεις τους) που δίνουν τη δυνατότητα για πλήρη επανάληψη, αξιολόγηση και επανατροφοδότηση.
- Απαντήσεις και λύσεις στις ασκήσεις και τα προβλήματα στα ημερήσια κεφάλαια και επαναληπτικά μαθήματα που περιλαμβάνονται στις θεματικές ενότητες των σχολικών βιβλίων (Βιβλίο μαθητή -Τετράδιο εργασιών]. [...] (από το εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Μαθηματικά Ε΄ δημοτικού
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Καραγιάννης, Βασίλης, εκπαιδευτικός (Συγγραφέας)
ISBN:9789601618302
Σειρά εκδότη:Βιβλία για την Εκπαίδευση
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2006
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Σχολικά > Βοηθήματα > Ε' Δημοτικού
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες