Δοκίμια για την έκθεση

Εκδότης:
Σιδέρης Ι.
Έτος:
2006
ISBN:
9789600803853
Σελίδες:
559
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δοκίμια για την έκθεση
Τιμή εκδότη:€22,20
Η τιμή μας: €19,98
στο καλάθι
Δοκίμια για την έκθεση
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές του Λυκείου όλων των τάξεων και ειδικότερα στους υποψηφίους για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τα δοκίμια που περιλαμβάνει είναι μία στοχαστική προσέγγιση διαχρονικών ζητημάτων και προβλημάτων που αφορούν τον άνθρωπο, την κοινωνία, τη δημοκρατία, την τέχνη, τον πολιτισμό κ.λπ. Στόχος των δοκιμίων είναι να εγείρουν τον γόνιμο προβληματισμό των νέων, να πληροφορήσουν, να διδάξουν, να συμβάλουν στην καλλιέργεια και τη συγκρότηση του γραπτού λόγου, να προσφέρουν την απόλαυση της ανάγνωσης. Επομένως, το βιβλίο συμβάλει στη θεωρητική κατάρτιση του υποψηφίου προκειμένου αυτός να ανταποκριθεί με επιτυχία στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Στην τελευταία ενότητα του βιβλίου παρουσιάζονται αναλυτικά κανόνες Δομής και δημιουργικής γραφής που κρίνονται απαραίτητοι για το εξεταζόμενο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης ένα σύντομο Λεξικό με τις πιο επείγουσες λέξεις των κειμένων και, τέλος, ένα Βιβλιογραφικό οδηγό, πολύτιμο για τους νέους που επιθυμούν την πνευματική αναζήτηση και περιπλάνηση στο χώρο των Ιδεών.
Τίτλος βιβλίου:Δοκίμια για την έκθεση
Εκδότης:Σιδέρης Ι.
Συντελεστές βιβλίου:Βλαχιώτη, Αθηνά (Συγγραφέας)
ISBN:9789600803853
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Σχολικά > Βοηθήματα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες