Τεχνική ανάλυση: Συστήματα συναλλαγών

Πετύχετε σταθερά και μακροχρόνια κέρδη από τις χρηματιστηριακές αγορές
Εκδότης:
EuroCapital
Έτος:
2006
ISBN:
9789607787040
Σελίδες:
461
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τεχνική ανάλυση: Συστήματα συναλλαγών
Τιμή εκδότη:€19,91
Η τιμή μας: €17,92
Τεχνική ανάλυση: Συστήματα συναλλαγών
[...] Τα συστήματα συναλλαγών βασίζονται στη μέθοδο και στις αρχές της Τεχνικής Ανάλυσης και δημιουργούνται εύκολα με τη βοήθεια κοινών προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Τα συστήματα συναλλαγών, ακριβώς επειδή δεν επηρεάζονται από την ψυχολογική κατάσταση του επενδυτή, μπορούν να δώσουν απάντηση -ως προς το τι θα πρέπει να πράξει κάποιος- σε κρίσιμες στιγμές, όταν η συναισθηματική φόρτιση αδρανοποιεί τον επενδυτή ή τον οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις.
Βασισμένος σε πραγματικά στοιχεία τιμών από το ελληνικό Χρηματιστήριο, μετά από έρευνα ετών και δοκιμασίες σε ένα πολύ μεγάλο πλήθος συστημάτων συναλλαγών, ο κ. Δημόπουλος, κατέληξε σε μια σειρά κερδοφόρων συστημάτων, τα οποία μπορούν να εφαρμοσθούν εύκολα από τον κάθε επενδυτή, ανάλογα με τα ιδιαίτερα ψυχολογικά και περιουσιακά χαρακτηριστικά του, ή τις συναλλακτικές του συνήθειες.
Πέραν από την πλήρη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των μηχανικών συστημάτων, το βιβλίο μαθαίνει τον αναγνώστη για το πώς μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη πειθαρχία στις χρηματιστηριακές του συναλλαγές, τον βοηθά να προσδιορίσει με σαφήνεια τους επενδυτικούς του στόχους και να επιλέξει το κερδοφόρο σύστημα που ταιριάζει περισσότερο στο χαρακτήρα του.
[...]
Τίτλος βιβλίου:Τεχνική ανάλυση: Συστήματα συναλλαγών
Υπότιτλος βιβλίου:Πετύχετε σταθερά και μακροχρόνια κέρδη από τις χρηματιστηριακές αγορές
Εκδότης:EuroCapital
Συντελεστές βιβλίου:Δημόπουλος, Δημήτρης, 1953- , οικονομολόγος/αναλυτής (Συγγραφέας)
ISBN:9789607787040
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες