Κρεμμύδια και άλλες ρίζες της γης

Εκδότης:
DeAgostini Hellas
Έτος:
2006
ISBN:
9789604164806
Σελίδες:
53
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Κρεμμύδια και άλλες ρίζες της γης
Εκτός κυκλοφορίας
Κρεμμύδια και άλλες ρίζες της γης
Άραγε πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το πράσο και όλες αυτές τις ρίζες της γης που δίνουν ιδιαίτερη γεύση στο φαγητό μας; Πρόκειται για πανάρχαια προϊόντα, που συνδυάζονται εξαιρετικά με το έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο και δίνουν γλυκύτητα σε όλα τα φαγητά.

Τα υλικά αυτά μαγειρεύονται με κλάθε τρόπο. Μπορείτε να τα βράσετε για να απαλύνετε τη γεύση τους, να τα σοτάρετε, ακόμα και να τα κάνετε ψητά στη σχάρα. Μπαίνουν στα μαγειρευτά, μπαίνουν στις ομελέτες, δίνουν ιδιαίτερη γεύση στο κρέας και συνοδεύουν πολύ ευχάριστα και το ψάρι. Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα βρείτε δεκάδες συνταγές από ορεκτικά, σούπες, ζυμαρικά, κρέας και ψάρι.

Καλές μαγειρικές να έχετε,
Ηλίας Μαμαλάκης

Με το τεύχος 76 ολοκληρώνεται η έκδοση της αγαπημένης σας σειράς "Ευκολία στην κουζίνα". Με την ευκαιρία ολοκλήρωσης του έργου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για τη δημιουργική τους συμβολή και συνεργασία, την ομάδα της DeAgostini Hellas, καθώς και τους Ηλία Μαμαλάκη και Νένα Ισμυρνόγλου, για την πολύτιμη αρωγή τους στα κείμενα, καθώς και για τη σύνταξη της στήλης "Ταξίδι γεύσης στην Ελλάδα".

Φιλικά
Ο εκδότης
Τίτλος βιβλίου:Κρεμμύδια και άλλες ρίζες της γης
Εκδότης:DeAgostini Hellas
Συντελεστές βιβλίου:Sarcina, Tony (Συγγραφέας)
Μαμαλάκης Ηλίας (Συγγραφέας)
Δρακόπουλος, Γιώργος (Φωτογράφος)
Nicolo, Donatella (Επιμελητής)
Ισμυρνόγλου, Νένα (Επιμελητής)
Μαμαλάκης Ηλίας (Επιμελητής)
ISBN:9789604164806
Σειρά εκδότη:Ευκολία στην Κουζίνα
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2006
Σημείωση:Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας: 30.8.2006. Τελευταίος τόμος της σειράς "Ευκολία στην Κουζίνα", που συνοδεύεται από ειδικό τεύχος με ονομαστικό ευρετήριο τόμων και συνταγών.
Κυκλοφόρησε στα περίπτερα στην τιμή των 5,95 ευρώ.
Κατηγορίες:Μαγειρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες