Πρόβλεψη εξαγορών

Μεθοδολογικό πλαίσιο και εφαρμογές
Εκδότης:
Κλειδάριθμος
Έτος:
2006
ISBN:
9789602099469
Σελίδες:
136
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πρόβλεψη εξαγορών
Τιμή εκδότη:€27,50
Η τιμή μας: €24,75
Πρόβλεψη εξαγορών
Οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές (Σ&Ε) θεωρούνται η κύρια μορφή εξωτερικής ανάπτυξης μιας επιχείρησης και αποτελούσαν ανέκαθεν έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χώρους των χρηματοοικονομικών. Ένα μεγάλο μέρος της ακαδημαϊκής κοινότητας έχει ασχοληθεί με διάφορα θέματα γύρω από τις Σ&Ε, όπως τους λόγους για τους οποίους πραγματοποιούνται, τη μεταβολή της τιμής των μετοχών των συγχωνευμένων επιχειρήσεων, τους παράγοντες που καθορίζουν την τιμή εξαγοράς ή ανταλλαγής των μετοχών, την επίδραση των Σ&Ε στην αποτελεσματικότητα της επιχείρησης, αλλά και την πρόβλεψη των εξαγορών.
Η τελευταία θεματική ενότητα, η οποία αποτελεί και το αντικείμενο αυτού του βιβλίου, έχει να κάνει με την ανάπτυξη υποδειγμάτων ταξινόμησης ικανών να διαχωρίζουν τις εξαγορασμένες από τις μη εξαγορασμένες επιχειρήσεις. Παρουσιάζεται ένα ολοκληρωμένο μεθοδολογικό πλαίσιο, καθώς και η συμβολή της πολυκριτήριας ανάλυσης αποφάσεων στο χώρο, μέσω των υποδειγμάτων που αναπτύσσονται.
Το βιβλίο απευθύνεται σε διοικητικά στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, σε χρηματοοικονομικούς ή χρηματιστηριακούς αναλυτές και επενδυτές, καθώς επίσης σε φοιτητές και ερευνητές της χρηματοοικονομικής επιστήμης και της επιχειρησιακής έρευνας.
Τίτλος βιβλίου:Πρόβλεψη εξαγορών
Υπότιτλος βιβλίου:Μεθοδολογικό πλαίσιο και εφαρμογές
Εκδότης:Κλειδάριθμος
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Πασιούρας, Φώτιος (Συγγραφέας)
Δούμπος, Μιχάλης (Συγγραφέας)
Ζοπουνίδης, Κωνσταντίνος (Συγγραφέας)
ISBN:9789602099469
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Λογιστική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες