Παιδαγωγικό υλικό για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας

Δραστηριότητες για τα μαθηματικά: Περιέχει παράρτημα προσέγγισης των μαθηματικών εννοιών σύμφωνα με το διαθεματικό πλαίσιο προγράμματος σπουδών
Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2006
ISBN:
9789600343021
Σελίδες:
238
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Παιδαγωγικό υλικό για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας
Τιμή εκδότη:€16,96
Η τιμή μας: €15,26
Παιδαγωγικό υλικό για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας
Το "Παιδαγωγικό υλικό για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας (Δραστηριότητες για τα Mαθηματικά)" περιγράφει τα παιδαγωγικά μέσα και τις δραστηριότητες που χρησιμοποιούνται για την κατάκτηση των προμαθηματικών εννοιών στο νηπιαγωγείο.
Το πρώτο μέρος καταγράφει τη θέση των μαθηματικών σήμερα, τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη διδασκαλία, το πρόγραμμα που εφαρμόζεται, την είσοδο του Η/Υ στα σχολεία, το υλικό της γωνιάς αρίθμησης.
Το δεύτερο μέρος περιγράφει το υλικό μεγάλων παιδαγωγών (Froebel, Montessori, αδελφές Agazzi, Decroly, Audemars - Lafendel, Pauli, Cuisenaire).
Tο τρίτο μέρος περιλαμβάνει δραστηριότητες που καλύπτουν την εξέλιξη διδασκαλίας από την αρχή έως το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει 16σέλιδο παράρτημα με αναφορά στο Διαθεματικό Eνιαίο Πλαίσιο Προγράμματος Σπουδών (ΔEΠΠΣ).
Tο βιβλίο αυτό είναι χρήσιμο σε γονείς, νηπιαγωγούς, νηπιοκόμους, φοιτητές των παιδαγωγικών τμημάτων, δασκάλους, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, γυμναστές σε δημοτικά σχολεία κ.ά.
Τίτλος βιβλίου:Παιδαγωγικό υλικό για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας
Υπότιτλος βιβλίου:Δραστηριότητες για τα μαθηματικά: Περιέχει παράρτημα προσέγγισης των μαθηματικών εννοιών σύμφωνα με το διαθεματικό πλαίσιο προγράμματος σπουδών
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Τσολάκη, Κατερίνα Δ. (Συγγραφέας)
Αναγνωστόπουλος Βασίλειος Δ. (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789600343021
Σειρά εκδότη:Βασική Βιβλιοθήκη Προσχολικής Εκπαίδευσης
Στοιχεία έκδοσης: 2006
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Προσχολικά
Εκπαίδευση > Σχολικά > Βοηθήματα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες