Φοιτητής και στην κουζίνα

Εκδότης:
Ελληνικά Γράμματα
Έτος:
2006
ISBN:
9789604426423
Σελίδες:
215
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Φοιτητής και στην κουζίνα
Εκτός κυκλοφορίας
Φοιτητής και στην κουζίνα
Την πρώτη φορά που θα βρεθείς μόνος, φοιτητής σε κάποια άλλη πόλη ή σε κάποια άλλη χώρα, μακριά από τη "θαλπωρή" της οικογένειας, αντιμέτωπος με το αμείλικτο ερώτημα "και τώρα τι τρώμε;", σκέψου, εκτός από τα φαστ φουντς, τα εστιάτορια και τα σουβλατζίδικα, μια τρελή λύση: να μαγειρέψεις μόνος σου!!!
Μην πανικοβάλλεσαι. Τα πλεονεκτήματα -πέρα από τα γνωστά: υγιεινό, φρέσκο, σπιτικό φαγητό, και άλλα παρόμοια- είναι πολύ ισχυρά. Μαγειρεύοντας, καταφέρνεις να γίνεις ακαταμάχητος στα μάτια της παρέας, εξοικονομείς χρήματα, αποκτάς ζηλευτή αυτονομία και δημιουργείς απολαυστικά πιάτα σε ελάχιστο χρόνο για σένα και τους φίλους σου.
Η επιτυχία του βιβλίου, το οποίο έχει γίνει μπεστ σέλερ, οφείλεται στο γεγονός ότι αφενός μπαίνει σε μια βαλίτσα φοιτητή ως απαραίτητο βοήθημα και αφετέρου έχει αποτελέσει χρήσιμο οδηγό για όλους όσοι πρωτοξεκινούν να ασχοληθούν με τη μαγειρική. Γι' αυτό, στην παρούσα αναθεωρημένη έκδοση, ως δώρο σε όλους τους παλιούς και νέους φίλους του βιβλίου, προστέθηκαν οκτώ, λίγο πιο περίτεχνες, συνταγές.
Τίτλος βιβλίου:Φοιτητής και στην κουζίνα
Εκδότης:Ελληνικά Γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Σμυρλή, Βίκυ (Συγγραφέας)
Σμαραγδής, Ανδρέας (Φωτογράφος)
ISBN:9789604426423
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2006
Κατηγορίες:Μαγειρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες