Αθάνατο νερό

Εκδότης:
Λογοσοφία
Έτος:
2006
ISBN:
9789608928824
Σελίδες:
165
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αθάνατο νερό
Τιμή εκδότη:€3,98
Η τιμή μας: €3,58
στο καλάθι
Αθάνατο νερό
Ένα συναρπαστικό παραμύθι με θέμα την αγάπη και την αυταπάρνηση...
Το "Αθάνατο νερό" είναι το τελευταίο έργο μιας από τις σημαντικότερες Ελληνίδες συγγραφείς, της Δέσποινας Λελέκου - Τατάκη. Είναι ένα παραμύθι το οποίο είχε αρχικά γραφτεί (αλλά δεν είχε εκδοθεί) από την μητέρα της συγγραφέως και το οποίο ξαναγράφτηκε και εμπλουτίστηκε από την Δέσποινα Λελέκου - Τατάκη φτάνοντας έτσι στην σημερινή του μορφή. Το "Αθάνατο νερό" είναι ένας ύμνος στην αγάπη, την αυτοθυσία και την αυταπάρνηση, τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους.
Μια μητέρα τεσσάρων κοριτσιών αποφασίζει να επινοήσει μια ιστορία για να ψυχαγωγήσει
τα παιδιά της κατά την διάρκεια των ζεστών νυχτών των καλοκαιρινών διακοπών τους. Η ιστορία αναφέρεται στη Μελάνθη, μια νέα γυναίκα που βλέπει τον αγαπημένο της νεκρό και αποφασίζει να ψάξει για το αθάνατο νερό ώστε να τον επαναφέρει στη ζωή. Ξεκινάει μια απίστευτη αναζήτηση που θα την φέρει αντιμέτωπη με κάθε λογής δυσκολίες όπως την μάχη της ενάντια σε κακά ξωτικά, ανίερα τέρατα και αδιάβατες θάλασσες. Η αναζήτηση είναι σκληρή και τα μόνα όπλα της Μελάνθης είναι η αγάπη της και η αγνή της ψυχή. Όταν τελικά θα φτάσει στον στόχο της και αφού έχει υποφέρει πολύ, η αγάπη θα παρουσιαστεί μπροστά της με μια διαφορετική όψη...
Η Δέσποινα Λελέκου - Τατάκη αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την ικανότητά της να
καθηλώνει τον αναγνώστη με αυτό το εξαίσιο παραμύθι. Η περιγραφή της συγγραφέως είναι γλαφυρή, πλούσια σε εικόνες, μας ταξιδεύει μαζί με την Μελάνθη και μας κάνει να αισθανθούμε την αγωνία της για την εκπλήρωση του σκοπού της. Μέσα από τα μάτια της μικρότερης κόρης, που είναι βαθιά επηρεασμένη από τα βάσανα της φανταστικής της φίλης, η ιστορία της Μελάνθης μας δίνει ένα μάθημα για την αγάπη, το μίσος, την ομορφιά, τον αλτρουσιμό, την αυταπάρνηση και την ανθρώπινη θέληση.
Τίτλος βιβλίου:Αθάνατο νερό
Εκδότης:Λογοσοφία
Συντελεστές βιβλίου:Λελέκου - Τατάκη, Δέσποινα (Συγγραφέας)
Πρεβεζάνου - Λελέκου, Ελένη (Εικονογράφος)
ISBN:9789608928824
Στοιχεία έκδοσης:Οκτώβριος 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες