Ψάξε να βρεις τη ζωή στο δάσος
Αυτός ο φάκελος προσπαθεί να μυήσει μικρά παιδιά στα μυστικά των δασικών βιοτόπων της χώρας μας. Η διαχείριση των φυσικών πόρων του πλανήτη είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν τα σημερινά παιδιά ως ενήλικοι. Η γνώση και η αγάπη που καλλιεργούμε για τη φύση είναι οι πόροι που θα καρπίσουν αύριο, καθώς τα παιδιά μας θα αναθεωρούν τη σχέση τους με το περιβάλλον, θεωρώντας την οικολογία μια νέα μορφή πολιτισμού.
Νίκη Γουλανδρή
Ο φάκελος περιλαμβάνει:
- σκηνικό δάσους
- καρτέλα με αυτοκόλλητα πολλαπλών χρήσεων
- μικρά ενημερωτικά κείμενα για κάθε οργανισμό
- γλωσσάρι βασικών εννοιών που εμφανίζονται στα κείμενα.
Τίτλος βιβλίου: | Ψάξε να βρεις τη ζωή στο δάσος |
---|
Εκδότης: | Καλειδοσκόπιο |
---|
Συντελεστές βιβλίου: | Δημάκη, Μαρία (Συγγραφέας) Δημητρόπουλος, Αχιλλέας (Συγγραφέας) Bessis, Mireille (Εικονογράφος) Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας (Φορέας) Αλευρά, Λίλυ (Υπεύθυνος Σειράς)
|
ISBN: | 9789607846723 | Εξώφυλλο βιβλίου: | Σκληρό |
---|
Σειρά εκδότη: | Ψάξε να Βρεις... | Σελίδες: | 4 |
---|
Στοιχεία έκδοσης: | Οκτώβριος 2006 | Διαστάσεις: | 30x22 |
---|
Ηλικίες: | 6 - 9 | Σειρά βιβλίων: | Ψάξε να Βρεις... |
Κατηγορίες: | Παιδικά - Εφηβικά > Δραστηριότητες - Χειροτεχνίες Παιδικά - Εφηβικά > Γνώσεων > Φύση |

Μουρδουκούτας, Πάνος Γ.
Ο Πάνος Μουρδουκούτας είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Long Island της Νέας Υόρκης. Έχει δώσει διαλέξεις σε διάφορα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Ασίας και διατελέσει σύμβουλος σε ιδιωτικές εταιρείες και κρατικούς οργανισμούς και εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Ηνωμένα Έθνη. Μερικά από τα βιβλία του είναι: The global corporation (1999), Collective entrepreneurship in a globalizing economy (1999), China against herself. The rise and fall of Abacus banking in Japan and China (2000), Banking risk management in a globalizing economy (με τον Πάνο Αγγελόπουλο) και Ιαπωνικό μάρκετινγκ και Διοίκηση Επιχειρήσεων (με τον Γιώργο Πανηγυράκη). Το 2001 έλαβε το βραβείο του Highly Commented Author από το European Business Review, UK.