Η απόγονος

Βιβλίο πρώτο του οίκου της Μαγδαληνής: Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Ελληνικά Γράμματα
Έτος:
2006
ISBN:
9789604426454
Σελίδες:
531
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η απόγονος
Εκτός κυκλοφορίας
Η απόγονος
Μια πανάρχαιη προφητεία προβλέπει την άφιξη της Απογόνου, μιας γυναίκας που είναι προορισμένη να αποκαλύψει το ευαγγέλιο της Μαρίας Μαγδαληνής στον κόσμο. Όταν η Μορίν Πασκάλ πέφτει τυχαία σε έναν επικίνδυνο και μυστικό κόσμο, όπου οι πάντες είναι έτοιμοι να πολεμήσουν μέχρι θανάτου για να διατηρήσουν -ή να καταστρέψουν- ένα από τα ισχυρότερα μυστικά αυτού του κόσμου, ανακαλύπτει επίσης ότι η πανάρχαιη προφητεία αναφέρεται στην ίδια.
Το βιβλίο περιγράφει τη συγκλονιστική περιπέτειά της καθώς αποκρυπτογραφεί παμπάλαια ίχνη, αψηφά τις ισχυρότερες παραδόσεις του κόσμου, και διακινδυνεύει τη ζωή της προκειμένου να εκπληρώσει το πεπρωμένο της και να βρει τα χειρόγραφα που ξεκινούν με αυτές τις λέξεις:
"Είμαι η Μαρία, η επονομαζόμενη Μαγδαληνή, πριγκίπισσα της βασιλικής φυλής του Βενιαμίν και θυγατέρα των Ναζωραίων. Είμαι η νόμιμη σύζυγος του Ιησού, του Μεσσία της Οδού... Αφήνω τις λέξεις αυτές παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενεές, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, να τις ανακαλύψουν και να μάθουν την αλήθεια για εκείνους που πρώτοι βάδισαν στην Οδό".
Τίτλος βιβλίου:Η απόγονος
Υπότιτλος βιβλίου:Βιβλίο πρώτο του οίκου της Μαγδαληνής: Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:The Expected One
Εκδότης:Ελληνικά Γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:McGowan, Kathleen (Συγγραφέας)
Καψάλης Χρήστος (Μεταφραστής)
ISBN:9789604426454
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2006
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες