Ένας ξένος στο σπίτι

Εκδότης:
Plaza
Έτος:
2004
ISBN:
9789603731832
Σελίδες:
411
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ένας ξένος στο σπίτι
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ένας ξένος στο σπίτι
Πριν από δέκα χρόνια η ζωή της Άννα Λανγκ έγινε συντρίμμια όταν ο Πολ, ο μικρός γιος, εξαφανίστηκε. Εκείνη δεν εγκατέλειψε την ελπίδα ότι μπορεί να είναι ακόμη ζωντανός και δεν έπαψε να τον αναζητά. Και τώρα, πραγματικά, ο γιος της έχει επιστρέψει.
Αλλά η χαρά της οικογενειακής επανένωσης δεν κρατά πολύ. Γιατί ο Πολ δεν είναι πια το ανέμελο παιδάκι που η μητέρα του θυμόταν. Είναι ένας νευρικός, εσωστρεφής, απόμακρος έφηβος. Και συμπεριφέρεται παράξενα, σε βαθμό που η κόρη και ο σύζυγος της Άννας αρχίζουν να φοβούνται τη συγκατοίκηση μαζί του.
Η Άννα, από την πλευρά της, πιστεύει ότι ο γιος της πασχίζει ακόμη να ξεπεράσει το βαθύ ψυχολογικό τραύμα που βίωσε την ημέρα της εξαφάνισής του -ακόμη κι αν εκείνος επιμένει ότι τα γεγονότα εκείνα έχουν σβηστεί τελείως από τη μνήμη του.
Όμως, ακόμη κι αν ο Πολ έχει ξεχάσει, κάποιος άλλος θυμάται. Είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου η αλήθεια να μείνει ξεχασμένη -άγνωστη. Και φέρνει την Άννα αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη από το παρελθόν -μια απειλή που θα μπορούσε να διαλύσει την οικογένειά της. Ή να της στοιχίσει τη ζωή της.
Τίτλος βιβλίου:Ένας ξένος στο σπίτι
Τίτλος πρωτότυπου:Stranger in the House
Εκδότης:Plaza
Συντελεστές βιβλίου:MacDonald, Patricia (Συγγραφέας)
Καλκάνη, Ελένη Δ. (Μεταφραστής)
Λαναρά, Έλενα (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789603731832
Σειρά εκδότη:Plaza
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες