Το σπίτι των σκιών

Εκδότης:
Plaza
Έτος:
2004
ISBN:
9789603731672
Σελίδες:
444
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το σπίτι των σκιών
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το σπίτι των σκιών
Μετά από μια επιτυχημένη έκθεση των φωτογραφιών της, η Βίβιεν Σο δέχεται μία προσφορά που θα μπορούσε να εκτοξεύσει την καριέρα της: συγκεκριμένα, να συνεργαστεί με το διάσημο Ντέιβιντ Μόρτον σε ένα βιβλίο για τα νησιά Μπαρμπάντος.
Για λόγους ωστόσο που δεν κατανοεί, οι γονείς της προσπαθούν να την αποθαρρύνουν από το νέο αυτό εγχείρημα. Όταν, δε, φτάνει στα Μπαρμπάντος, ο Ντέιβιντ την υποδέχεται ψυχρά και απρόθυμα, δηλώνοντας ότι δεν εμπιστεύεται τις ικανότητές της. Το επιχείρημά του είναι ότι είναι λευκή και, ως τέτοια δε θα μπορέσει να συλλάβει και να αποθανατίσει την ατμόσφαιρα και την ομορφιά του νησιού και των ανθρώπων του.
Αποφασισμένη να του αποδείξει ότι σφάλει, η Βίβιεν εγκαταλείπει το πολυτελές ξενοδοχείο της και μετακομίζει σε ένα παμπάλαιο, παραδοσιακό σπίτι χωμένο σε μία τεράστια φυτεία και σημαδεμένο από ανομολόγητα μυστικά.
Όσο όμως εξοικειώνεται με τη νέα της κατοικία, η Βίβιεν ανακαλύπτει αποδεικτικά στοιχεία ενός παλιού εγκλήματος. Τώρα, πρέπει να ξετυλίξει τα μυστικά του μακρινού χθες. Πριν το παρελθόν επαναληφθεί.
Τίτλος βιβλίου:Το σπίτι των σκιών
Τίτλος πρωτότυπου:House of Shadows
Εκδότης:Plaza
Συντελεστές βιβλίου:Bowden, Susan (Συγγραφέας)
Καλκάνη, Ελένη Δ. (Μεταφραστής)
Λαναρά, Έλενα (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789603731672
Σειρά εκδότη:Plaza
Στοιχεία έκδοσης: 2004
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες