Περιμένοντας την αυγή

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εντός
Έτος:
2009
ISBN:
9789608229884
Σελίδες:
109
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Περιμένοντας την αυγή
Τιμή εκδότη:€10,00
Η τιμή μας: €9,00
στο καλάθι
Περιμένοντας την αυγή
"Η Αυγή, φωτεινή, λαμπερή, γλυκιά. Δώρο ζωής που την αντικρίζεις κάθε πρωί, ευτυχία που μπορείς και τη νιώθεις, την οσμίζεσαι, την αισθάνεσαι να σ' ακουμπά, αύρα, χρώμα. Μα μήπως η αυγή δεν είναι η ίδια η ζωή, η ευτυχία, το θεϊκό δώρο; Η μέρα που ξημερώνει και ανθίζει και τη ζητάς, την προσμένεις, τη λαχταράς. Αυγή, αυγή, ζωή μου..."

Η Χρύσα Πούλου με τη νουβέλα αυτή κάνει τη δεύτερη εμφάνισή της στο χώρο της Νεοελληνικής Γραμματείας. Ο έρωτας, η φιλία και οι άρρηκτοι οικογενειακοί δεσμοί είναι θέματα που την απασχολούν και σ' αυτό το βιβλίο και με τα οποία καταπιάνεται με άρτια δομή στην πλοκή και στην απόδοση των χαρακτήρων και των εσωτερικών τους συγκρούσεων.

Η ηρωίδα της, η Αυγή, είναι μια κοπέλα που μεγαλώνει σ' ένα νησί της μεταπολεμικής Ελλάδας στους κόλπους μιας προστατευτικής και πολύ αγαπημένης οικογένειας.

Όνειρό της να βρει τον έρωτα και να ευτυχήσει μ' έναν σύντροφο στο πλευρό της. Στην αρχή όλα βαίνουν κατ' ευχήν. Ο Βαγγέλης, ένας πολλά υποσχόμενος νέος, εκδηλώνει ενδιαφέρον και τελικά γίνονται ζευγάρι.
Γρήγορα, όμως, οι ανατροπές θα αρχίσουν να διαδέχονται η μία την άλλη κάνοντας την ηρωίδα
ν' αρχίσει ν' αμφιβάλλει για όλα όσα αποτελούν ιδανικά της. Ο έρωτας, η φιλία, η οικογένεια θα
δοκιμαστούν φέρνοντας τους πρωταγωνιστές στα όρια της αυτοκαταστροφής. Ένα μοναδικό βιβλίο για αξίες περασμένων εποχών που δεν παύουν να αποτελούν διαχρονικό ζητούμενο.
Τίτλος βιβλίου:Περιμένοντας την αυγή
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Εντός
Συντελεστές βιβλίου:Πούλου, Χρύσα (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:
960822988Χ
9789608229884
Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση:Ιούνιος 2009
Τόμος:
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες