"Αρμενιστής" σκαφών αναψυχής

Εκδότης:
Δημαράκης Αναστάσιος Ε.
Έτος:
1995
ISBN:
9789609011709
Σελίδες:
788
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Αρμενιστής σκαφών αναψυχής
Τιμή εκδότη:€81,14
Η τιμή μας: €73,03
στο καλάθι
"Αρμενιστής" σκαφών αναψυχής
Η ενασχόληση με τη θάλασσα, για λόγους αναψυχής ή επαγγελματικούς, συνεπάγεται ασφαλώς και ύπαρξη προβλημάτων ασφάλειας ναυσιπλοΐας. Προβλημάτων τα οποία πρέπει ν'αντιμετωπισθούν σωστά και υπεύθυνα, ώστε το ταξίδι να μην καταλήξει σε δυσάρεστη περιπέτεια.
Ο ερασιτέχνης ναυτιλλόμενος - δικηγόρος, καθηγητής, γιατρός, μηχανικός, επιχειρηματίας ή ό,τι άλλο - είναι ανάγκη ν' αφομοιώσει τις σύγχρονες εξειδικευμένες γνώσεις, κατά τρόπο ασφαλή κι επαγωγικό, ώστε να μην αφήνονται περιθώρια αμφιβολιών σε κάθε συγκεκριμένη περίσταση. Το γεγονός ότι κάποιος που κυβερνά ένα σκάφος δεν είναι επαγγελματίας ναυτικός, μικρή μόνο σημασία έχει. Σημασία έχει ότι οι επιβαίνοντες έχουν εμπιστευθεί την ασφάλεια της ζωής τους στις ικανότητες εκείνου. Γιατί εκείνος, εκτός από τη νομική, έχει και την ουσιαστική ευθύνη.
Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο βοήθημα, σκεφθήκαμε ότι δεν θα έπρεπε να σταθούμε αποκλειστικά και μόνο σ' αυτό που λέγεται ναυτιλία, ναυτική τέχνη, ή αποφυγή συγκρούσεων, αφού όλα εξελίσσονται και οι απαιτήσεις αυξάνουν. Αλλά να καλύψουμε όλο το φάσμα των ναυτικών γνώσεων, που ενδιαφέρουν εκείνους που θέλουν ν' ασχοληθούν με το σκάφος, είτε αυτό είναι ερασιτεχνικό, είτε επαγγελματικό. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:"Αρμενιστής" σκαφών αναψυχής
Εκδότης:Δημαράκης Αναστάσιος Ε.
Συντελεστές βιβλίου:Δημαράκης, Αναστάσιος Ε. (Συγγραφέας)
ISBN:9789609011709
Στοιχεία έκδοσης: 1995
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Οικονομία > Εμπόριο, Μεταφορές, Επικοινωνία, Ναυτιλία, Τουρισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες