Ο κήπος της Εδέμ

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Εκδόσεις Καστανιώτη
Έτος:
2007
ISBN:
9789600343601
Σελίδες:
328
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ο κήπος της Εδέμ
Τιμή εκδότη:€19,08
Η τιμή μας: €17,17
στο καλάθι
Ο κήπος της Εδέμ
O "Kήπος της Εδέμ" είναι μια ιστορία έρωτα και ασίγαστου πάθους ενός Αμερικανού συγγραφέα και της γυναίκας του στις μεσογειακές ακτές της Γαλλίας και της Ισπανίας, κατά τη διάρκεια ενός ατέλειωτου μήνα του μέλιτος, που σημαδεύεται καταλυτικά από την παρουσία μιας νεαρής γυναίκας για την οποία νιώθουν και οι δύο μια ακατανίκητη έλξη. Εξιστορώντας την πορεία αυτού του ερωτικού τριγώνου και καταμετρώντας θύματα και επιζώντες, ο Χέμινγουεϊ αποκαλύπτει ένα τρυφερό και ευάλωτο κομμάτι του χαρακτήρα του, ενώ η Κάθριν Μπορν είναι από τις πιο περίπλοκες και πειστικές ηρωίδες του.
O Χέμινγουεϊ άρχισε να γράφει τον "Κήπο της Εδέμ" το 1946 και τον επεξεργαζόταν κατά διαστήματα και με μεγάλα διαλείμματα για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια, ενώ στη διάρκεια της ίδιας περιόδου έγραφε, μεταξύ άλλων, τα "O γέρος και η θάλασσα" και "Μια κινητή γιορτή". Εδώ η ερμηνεία που δίνει στον έρωτα και στην τέχνη είναι σκοτεινή και βαθιά, η φαντασία του είναι ζωντανή και ενθουσιώδης, το γράψιμό του αριστοτεχνικό.
O "Κήπος της Εδέμ", που εκδόθηκε είκοσι πέντε χρόνια μετά το θάνατο του συγγραφέα, είναι ένα ιδιαίτερα τολμηρό και εντυπωσιακά σύγχρονο έργο.
Τίτλος βιβλίου:Ο κήπος της Εδέμ
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:The Garden of Eden
Εκδότης:Εκδόσεις Καστανιώτη
Συντελεστές βιβλίου:Hemingway, Ernest, 1899-1961 (Συγγραφέας)
Παπασταύρου, Άννα (Μεταφραστής)
ISBN:9789600343601
Σειρά εκδότη:Εικοστός Αιώνας
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Κλασική Μεταφρασμένη Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες