Μακιαβέλι

Αλήθειες και ψέματα των ηγετών…
Εκδότης:
Προπομπός
Έτος:
2007
ISBN:
9789607860699
Σελίδες:
172
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μακιαβέλι
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Μακιαβέλι
Μετά από 500 περίπου χρόνια, ο Μακιαβέλι εξακολουθεί, όχι μόνο να είναι επίκαιρος, αλλά και να μας δείχνει ενδεχομένως, τον πιο ασφαλή δρόμο επιτυχίας, στην πολιτική, στην επαγγελματική μας εξέλιξη και γενικά στη ζωή.

Με απλά λόγια μας λέει πως η προσωπική μας επιτυχία δεν αξιολογείται με κριτήριο "το καλό ή το κακό αλλά το αποτελεσματικό ή αναποτελεσματικό μέσο". Στην πορεία της ζωής του καθενός μας, το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα κρίνει αν πετύχαμε ή αποτύχαμε.

Το βιβλίο αυτό παραθέτει και αναλύει τις συμβουλές για επιτυχία, ενός από τους πιο ειλικρινείς και πραγματιστές στοχαστές της ανθρωπότητας, που κατηγορήθηκε κυρίως από υποκριτές ηθικολόγους, οι οποίοι έχουν σαν αρχή: "διέδιδε την ηθική στους άλλους αλλά μην την τηρείς ο ίδιος. Ρίξε στάχτη στα μάτια τους για να δρας ανενόχλητος όπως ο λύκος σε μαντρί με αμνούς".

Οι βασικές συμβουλές του Μακιαβέλι, που αναλύονται στο παρόν βιβλίο, αποτελούν μέρος της διαθήκης του, προς όλους εκείνους που δεν επιθυμούν να αποτελούν τους ηττημένους της ζωής και να αντιλαμβάνονται τις "Αλήθειες και τα Ψέματα των οιονδήποτε Ηγετών".
Τίτλος βιβλίου:Μακιαβέλι
Υπότιτλος βιβλίου:Αλήθειες και ψέματα των ηγετών…
Εκδότης:Προπομπός
Συντελεστές βιβλίου:Πιστοφίδης, Αλέξανδρος Ε. (Συγγραφέας)
ISBN:9789607860699
Σειρά εκδότη:Ειδικές Επιστημονικές Εκδόσεις
Στοιχεία έκδοσης:Φεβρουάριος 2007, 1η έκδοση
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Φιλοσοφία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες