Esquire, The Big Black Book

Ένας οδηγός στυλ για τον επιτυχημένο άντρα
Εκδότης:
Imako Media S.A.
Έτος:
2007
ISBN:
9789608796836
Σελίδες:
162
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Esquire, The Big Black Book
Εκτός κυκλοφορίας
Esquire, The Big Black Book
Το πρώτο coffee table book για το αντρικό στυλ με την υπογραφή του Esquire, του πρώτου περιοδικού για άντρες που επινοήθηκε ποτέ. Μία έκδοση premium, όπως τα αυστηρώς επιλεγμένα προϊόντα που παρουσιάζονται μέσα σε αυτή. Το Big Black Book πραγματεύεται το στυλ του επιτυχημένου άντρα. Παίρνει ως δεδομένο ότι ο αναγνώστης του έχει παιδεία, είναι κουρασμένος από λίστες με "πρέπει" και γνωρίζει ότι πίσω από τα αντικείμενα και τις ετικέτες, πίσω από τις υπηρεσίες και τις επιλογές, πίσω από την ύλη, κρύβεται η ιδέα. Αναλυτικότερα:
· Το στυλ
Τα 5 πουκάμισα, οι 4 γραβάτες, τα 3 κοστούμια και το πανωφόρι που οπωσδήποτε χρειάζεστε. Ο ιταλικός τρόπος να φοράτε τα ρούχα. Χρήσιμος οδηγός για όταν η πρόσκληση γράφει "black tie".
· Η Ιστορία
Ποιος αποφάσισε να γίνει σχεδιαστής όταν έπεσε από το ποδήλατο. Το τουίντ ξεκίνησε ως καμουφλάζ. Γιατί το Tank Americaine του Cartier είναι ένα ρολόι-θρύλος.
· Η καλή ζωή
Οι καλύτερες σουίτες του κόσμου. Απόδραση στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς. Ένα κόσμημα που παριστάνει το κινητό τηλέφωνο. Η τέχνη του ύπνου.
· Οι λεπτομέρειες
Ένας καλός λόγος να ζεματίσετε το κοστούμι σας. Το βέλος σήμα-κατατεθέν στα γυαλιά ηλίου Persol. Γιατί το "μπλε του μεσονυκτίου" είναι καλύτερο και από το μαύρο.
· Τα κόλπα
Τι εννοούν όταν γράφουν "dress code: cocktail". Πώς να σιδερώσετε τέλεια ένα πουκάμισο. Πώς να φύγετε διακριτικά από ένα πάρτι. Πώς να πείτε συγγνώμη με ένα λουλούδι ...και πολλά ακόμη.
Τίτλος βιβλίου:Esquire, The Big Black Book
Υπότιτλος βιβλίου:Ένας οδηγός στυλ για τον επιτυχημένο άντρα
Εκδότης:Imako Media S.A.
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN:9789608796836
Στοιχεία έκδοσης: 2007
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Καλές Τέχνες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες