Κατασκευές από χάλυβα

Αρχές σχεδιασμού στο πλαίσιο του Ευρωκώδικα 3
Εκδότης:
Ζήτη
Έτος:
2009
ISBN:
9789604561841
Σελίδες:
424
Εξώφυλλο:
Σκληρό
Κατασκευές από χάλυβα
Τιμή εκδότη:€50,88
Η τιμή μας: €45,79
στο καλάθι
Κατασκευές από χάλυβα
Οι κατασκευές από χάλυβα σήμερα ανεγείρονται παγκοσμίως όλο και συχνότερα και σε όλο και τολμηρότερες διαστάσεις. Ταυτόχρονα, οι σύγχρονοι δομικοί κανονισμοί και ειδικότερα η έκδοση των τελικών κειμένων των Ευρωκωδίκων έχουν δημιουργήσει ένα ασφαλές, αλλά και απαιτητικό, πλαίσιο εντός του οποίου ο μηχανικός καλείται να υλοποιήσει τον σχεδιασμό των χαλύβδινων φορέων.

Στην παρούσα έκδοση μελετώνται αφενός γενικά θέματα φορέων χάλυβα και αφετέρου παρουσιάζονται κριτικά οι αρχές διαστασιολόγησης των μελών και των συνδέσεών τους.
Απευθύνεται στους σπουδαστές των τμημάτων πολιτικών μηχανικών και στους συνάδελφους πολιτικούς μηχανικούς που ασχολούνται με σχεδιασμό δομικών έργων, έχει δε ως στόχο να συμβάλει στη διάχυση των βασικών αρχ ών σχεδιασμού, οι οποίες εισάγονται με τον Ευρωκώδικα 3.

Στο βιβλίο αυτό καταβλήθηκε προσπάθεια αφενός σύνδεσης των βασικών μεθόδων σχεδιασμού με τις αντίστοιχες θεωρητικές αναλύσεις της μηχανικής και αφετέρου επεξήγησης των προαναφερόμενων μεθόδων με τη βοήθεια συναφών αριθμητικών εφαρμογών.
Τίτλος βιβλίου:Κατασκευές από χάλυβα
Υπότιτλος βιβλίου:Αρχές σχεδιασμού στο πλαίσιο του Ευρωκώδικα 3
Εκδότης:Ζήτη
Συντελεστές βιβλίου:Μπανιωτόπουλος Χαράλαμπος Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789604561841
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες