Τα έργα της νίκης

Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνας 2004
Εκδότης:
Αργώ Ελλάς Επικοινωνίες
Έτος:
2004
ISBN:
9789608832404
Σελίδες:
224
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τα έργα της νίκης
Τιμή εκδότη:€40,57
Η τιμή μας: €36,51
Τα έργα της νίκης
Όταν θα διαβάζετε αυτό το βιβλίο, οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας μπορεί να αρχίζουν, να τελειώνουν ή και να έχουν ήδη τελειώσει. Θα παραμείνει όμως επίκαιρο τους μήνες που έρχονται, τα χρόνια που έρχονται, καθώς "Τα έργα της νίκης" θα αποτελούν πλέον τμήμα της καθημερινής μας ζωής.
Είτε ως υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για την ανάπτυξη κλασσικών αλλά και σύγχρονων αθλημάτων, είτε ως ιδανικοί χώροι διεξαγωγής αγώνων διεθνούς ακτινοβολίας, είτε ως πολιτιστικά, ψυχαγωγικά, συνεδριακά ή και περιβαλλοντικά κέντρα, είτε ως πρότυπες περιοχές κατοικίας, είτε ως τμήματα μιας προηγμένης τουριστικής, οδικής και συγκοινωνιακής υποδομής, τα έργα που σε μεγάλο βαθμό δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες της ολυμπιακής διοργάνωσης θα αξιοποιηθούν μεταολυμπιακά με πολλαπλούς τρόπους.
Χιλιάδες Έλληνες αλλά και ξένοι θα απολαύσουν τη λειτουργικότητα, τις καινοτομίες, το μέγεθος αλλά και την αρχιτεκτονική αυτών των έργων που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν με ταλέντο, μεράκι, φιλότιμο, αλλά και συλλογική προσπάθεια. Θα εκτιμήσουν ταυτόχρονα και την ενέργεια που απαιτήθηκε για την κατασκευή τους, που από πολλούς χαρακτηρίζεται και ως ένας πραγματικός άθλος. Ένας άθλος που πραγματοποίησε η μικρή Ελλάδα με έναν μοναδικό σκοπό: να αναδείξει τη μοναδική αυτή γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού και να τιμήσει μια μακραίωνη ιστορία...
Από οικονομικής πλευρά, τα έργα συνεισέφεραν στην διατήρηση των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια.
Παρά, δε, το αναμφίβολα υψηλό κόστος της Ολυμπιακής διοργάνωσης είναι πολλοί εκείνοι που εκτιμούν ότι η μεταολυμπιακή περίοδος ανοίγει νέες δυνατότητες για την ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα. [...]

(από τον πρόλογο, Άντα Σεϊμανίδη - Βέλλιου)
Τίτλος βιβλίου:Τα έργα της νίκης
Υπότιτλος βιβλίου:Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνας 2004
Εκδότης:Αργώ Ελλάς Επικοινωνίες
Συντελεστές βιβλίου:Σεϊμανίδη - Βέλλιου, Άντα (Συγγραφέας)
Βάρφης, Σπύρος (Μεταφραστής)
Χαλβατζής, Γιάννης (Φωτογράφος)
Σαΐτας, Παντελής (Φωτογράφος)
Τσικνής, Ευθύμιος (Φωτογράφος)
Σεϊμανίδη - Βέλλιου, Άντα (Επιμελητής)
ISBN:9789608832404
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2004
Σημείωση:Χορηγοί: Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. και Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. Προλογικά κείμενα: Γιώργος Σουφλιάς, υπουργός ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, υπουργός επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άντα Σεϊμανίδη - Βέλλιου.
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική > Κοινωνική Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες