Δύναμη

Η μόνη ελπίδα
Εκδότης:
Γερμανός
Έτος:
2007
ISBN:
9789607623492
Σελίδες:
144
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δύναμη
Εκτός κυκλοφορίας
Δύναμη
Τα όσα γράφονται σ' αυτή την ολιγοσέλιδη έκδοση, είναι µια συρραφή διαχρονικής αγωνίας για το µέλλον της Κύπρου. Διεκδικούν πρωτοτυπία ή καταξίωση. Ούτε σοφία λόγων ή προφητειών. Διεκδικούν ειλικρίνεια στην πρόθεση και το στόχο. Πρόθεση είναι η αφυπνιστική καταµέτρηση των συµφορών των Ελλήνων τα τελευταία 50 χρόνια. Στόχος είναι η συνειδητοποίηση του αναλλοίωτου δόγµατος ότι χωρίς δύναµη είναι ηττηµένος εξ ορισµού ο αδύνατος. Χωρίς δύναµη, ούτως ή άλλως, θα
προχωρούµε από ήττα σε ήττα. Από υποχώρηση και οριστική καταστροφή θα τελεί υπό αναβλητική αίρεση. Θα είναι βέβαιο το ότι θα έλθει και αβέβαιο µόνο το πώς και το πότε! Η δύναµη είναι εννοιολογικά ταυτισµένη µε την ύπαρξη. Η Αδυναµία είναι εισαγωγή στην ανυπαρξία.
«Η επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισµού, του οποίου η µισή πατρίδα κατακτήθηκε είναι, πλέον, αβέβαιη. Η επιβίωση δε χαρίζεται και δε δωρίζεται. Ουδείς µπορεί είτε να την υποσχεθεί, είτε να την διασφαλίσει αν δεν υπάρξει αµετάκλητη απόφαση του ενδιαφερόµενου να αγωνισθεί γι’ αυτήν. Εµείς εδώ στην Κύπρο, αν συνεχίζουµε να θέλουµε να επιζήσουµε στη γη µας, πρέπει πειστικά και αποτελεσµατικά να την προστατέψουµε από την Τουρκική καθολική κατάκτηση της και από όλους τους συναφείς κινδύνους που γεννά η γεωγραφική µας θέση.»
Κώστας Ν. Χατζηκωστής
Τίτλος βιβλίου:Δύναμη
Υπότιτλος βιβλίου:Η μόνη ελπίδα
Εκδότης:Γερμανός
Συντελεστές βιβλίου:Χατζηκωστής, Κώστας Ν. (Συγγραφέας)
ISBN:9789607623492
Στοιχεία έκδοσης: 2007
Σημείωση:Κυκλοφορεί και δεμένο στην τιμή των 17 €.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Πολιτική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες