Ψέματα και μυστικά

Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2007
ISBN:
9789600434682
Σελίδες:
378
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ψέματα και μυστικά
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ψέματα και μυστικά
Η τρίχρονη Ολίβια ήταν η πιο χαριτωμένη από τις τέσσερις κόρες της οικογένειας Λαντ. Το τελευταίο βράδυ της ζωής της πήρε την αγαπημένη της κούκλα, τον Γαλάζιο Ποντικό, και μπήκε στο αντίσκηνο που είχαν στήσει εκείνο το καλοκαίρι στον κήπο τους. Η δεκαοχτάχρονη Λόρα μόλις είχε πιάσει δουλειά. Η τελευταία φράση που ξεστόμισε προτού το βλέμμα της διασταυρωθεί με αυτό του δολοφόνου της ήταν μάλλον πεζή: "Θέλεις μόνο ένα αντίτυπο;" Ο πατέρας της την αγαπούσε με τέτοιο πάθος που δε θα μπορούσε να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη.
Αν η Μισέλ δεν είχε αποκτήσει σε τόσο νεαρή ηλικία αυτό το μωρό-δυνάστη, θα σπούδαζε και θα φλέρταρε αδιακρίτως. Η τελευταία σκέψη που έκανε αντικρίζοντας το τσεκούρι και το σύζυγό της ήταν να μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω.
Υποθέσεις-ανοιχτές πληγές από το παρελθόν. Φάκελοι που ξανανοίγουν. Άνθρωποι που χρόνια τώρα αναζητούν επίμονα μία εξήγηση. Αυτήν τη φορά, από τον Τζάκσον Μπρόντι, έναν σαρανταπεντάχρονο πρώην αστυνομικό και νυν ιδιωτικό ντετέκτιβ στο Κέμπριτζ.
Τίτλος βιβλίου:Ψέματα και μυστικά
Τίτλος πρωτότυπου:Case Histories
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Atkinson, Kate, 1951- (Συγγραφέας)
Καλοκύρης, Αντώνης (Μεταφραστής)
ISBN:9789600434682
Σειρά εκδότη:Ξένη Πεζογραφία
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες