Η βεντέτα του Λάζαρου

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2007
ISBN:
9789604508952
Σελίδες:
477
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η βεντέτα του Λάζαρου
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η βεντέτα του Λάζαρου
Μετά το "Άγγιγμα του Άδη" και το "Σχέδιο Κασσάνδρα", μια νέα περιπέτεια της Μυστικής Ομάδας 'Ενα με την υπογραφή του μαέστρου της δράσης Ρόμπερτ Λάντλαμ.
Οικολόγοι ακτιβιστές, μυστικές υπηρεσίες και τεράστια οικονομικά συμφέροντα συνθέτουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ σ' αυτό το μυθιστόρημα, που τρέχει με ασύλληπτους ρυθμούς από ήπειρο σε ήπειρο, συναρπάζοντας από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. 'Ενα μυθιστόρημα με πανέξυπνη πλοκή, αγωνία, εντυπωσιακά επιστημονικά δεδομένα, ίντριγκες και συνεχείς ανατροπές -όλα τα στοιχεία που ανέδειξαν τον Λάντλαμ σ' έναν από τους αξεπέραστους τεχνίτες της περιπέτειας και οδήγησαν την κριτική να γράψει χαρακτηριστικά ότι "το να διαβάζεις ένα μυθιστόρημά του είναι σαν να παρακολουθείς μια ταινία του Τζέιμς Μπογτ" ( Entertainment Weekly) .
Το Κίνημα Λάζαρος, μια από τις πιο δυναμικές οργανώσεις στο χώρο της οικολογίας και των "αντιτεχνολογικών" κινήσεων , προβληματίζει όλο και περισσότερο τις μυστικές υπηρεσίες όλου του κόσμου. Με ένα μυστηριώδη ηγέτη που κανείς δεν έχει δει ποτέ και είναι γνωστός απλώς ως Λάζαρος, αυτή η πανίσχυρη ομάδα πιστεύεται ότι ετοιμάζει ένα εντυπωσιακό χτύπημα.
Όταν μια επίθεση αγνώστων σ' ένα ερευνητικό κέντρο νανοτεχνολογίας, την ώρα που απ' έξω πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έχει ως αποτέλεσμα το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων από ένα σύννεφο νανοσυσκευών που απελευθερώθηκαν τυχαία, δημιουργείται σάλος. Κάποιοι απαιτούν την άμεση διακοπή των ερευνών .Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο Λάζαρος. ..
Ο αντισυνταγματάρχης Τζον Σμιθ καλείται από τη Μυστική Ομάδα Ένα για να εξακριβώσει την αλήθεια σχετικά με την αμφιλεγόμενη οργάνωση -μια αποστολή που κανείς ως τώρα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει. Αλλά καθώς ο Σμιθ αρχίζει να ερευνά την περίπλοκη αυτή υπόθεση, διαπιστώνει σύντομα ότι το Κίνημα Λάζαρος είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Κ, ένα φονικό σχέδιο που απειλεί δισεκατομμύρια ψυχές βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. ..
Τίτλος βιβλίου:Η βεντέτα του Λάζαρου
Τίτλος πρωτότυπου:The Lazarus Vendetta
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Larkin, Patrick (Συγγραφέας)
Ludlum, Robert (Συγγραφέας)
Κωνσταντέα, Σαμάνθα (Μεταφραστής)
ISBN:9789604508952
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Απρίλιος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες