Στην κατασκήνωση με τα παιδιά

Ένα εγχειρίδιο για στελέχη κατασκηνώσεων
Εκδότης:
Ιδιωτική Έκδοση
Έτος:
2005
Σελίδες:
207
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Στην κατασκήνωση με τα παιδιά
Τιμή εκδότη:€10,15
Η τιμή μας: €9,14
στο καλάθι
Στην κατασκήνωση με τα παιδιά
Η Κατασκήνωση δεν είναι απλώς ένας τόπος. Δεν αντιστοιχεί μόνο σε δέκα ή περισσότερες μέρες. Δεν είναι μόνο τα πρόσωπα. Είναι τρόπος ζωής.
Ουσιαστική σημασία έχει η κατάρτιση των στελεχών. Δηλαδή, η κατάλληλη προετοιμασία τους, ώστε να αποκτήσουν τις απαιτούμενες γνώσεις και ικανότητες για την επιτυχία της σημαντικής παιδαγωγικής αποστολής τους.
Πώς θα καταρτισθούν τα στελέχη; Με την προσωπική τους μελέτη ή με τη συμμετοχή τους σε ειδικά προγράμματα επιμόρφωσης. Η εργασία αυτή φιλοδοξεί να βοηθήσει και στις δύο αυτές περιπτώσεις.
Βασικός στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός βοηθήματος για την οργάνωση της κατασκηνωτικής ζωής, που θα είχε πρακτική χρησιμότητα. Γι' αυτό δεν παραλείψαμε να αναφερθούμε στη στοχοθεσία της κατασκήνωσης (ειδικότερα, της εκκλησιαστικής), στη διαμόρφωση του χώρου, στη διάρθρωση του προγράμματος, σε οδηγίες πρώτων βοηθειών, στην κατήχηση και την περιβαλλοντική αγωγή. Φροντίσαμε οι παιδαγωγικές συμβουλές και προτάσεις να υπάρχουν σε αφθονία. Στο παράρτημα υπάρχουν ορισμένα βοηθητικά για τον προβληματισμό μας κείμενα, καθώς και έντυπα χρήσιμα για τις καθημερινές ανάγκες της κατασκήνωσης.
Το βιβλίο αυτό δεν είναι μόνο απόσταγμα υπολογίσιμης κατασκηνωτικής εμπειρίας. Είναι καρπός ενός πάθους: της μεγάλης μας αγάπης για την κατασκήνωση ως τρόπο ζωής. Αν καταφέρουμε να μεταδώσουμε και στον αναγνώστη αυτό το πάθος ή να τον βοηθήσουμε, έστω λίγο, στην κατασκηνωτική του διακονία, θα έχουμε πραγματικά πετύχει τους στόχους της έκδοσης.
Τίτλος βιβλίου:Στην κατασκήνωση με τα παιδιά
Υπότιτλος βιβλίου:Ένα εγχειρίδιο για στελέχη κατασκηνώσεων
Εκδότης:Ιδιωτική Έκδοση
Συντελεστές βιβλίου:Ζαμπέλης, Ιωάννης (Συγγραφέας)
Γκούνης, Άγγελος (Συγγραφέας)
Μαρκαντώνης, Ευάγγελος (Συγγραφέας)
Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
ISBN 10:
ISBN 13:

Σειρά εκδότη:
Πρώτη έκδοση: 2005
Τόμος:
Σημείωση:Copyright: "Γραφείο-Ίδρυμα Νεότητος Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών", Αγίας Φιλοθέης 21 - Αθήνα, τηλ.: 210 3352321.
Κατηγορίες:Γενικά Βιβλία > Αθλητισμός
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες