Ιστορία Γ΄ δημοτικού

Εκδότης:
Ελληνικά Γράμματα
Έτος:
2007
ISBN:
9789604429929
Σελίδες:
281
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ιστορία Γ΄ δημοτικού
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ιστορία Γ΄ δημοτικού
Αγαπητοί μαθητές, γονείς και δάσκαλοι,

Οι εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα», πρωτοπόρες στις ποιοτικές εκπαιδευτικές καινοτομίες και με ευαισθησία στις παιδαγωγικές και μαθησιακές ανάγκες των μαθητών, σας παρουσιάζουν το βοήθημα για την Ιστορία της Γ΄ Δημοτικού «Από τη μυθολογία στην προϊστορία».

Το βοήθημα αυτό στοχεύει να δώσει λύσεις σε τυχόν απορίες του μαθητή και ταυτόχρονα απαντά στις ερωτήσεις και τις εργασίες τόσο του βιβλίου όσο και του τετραδίου εργασιών.

Εκτός από τα παραπάνω, προσφέρει επιπλέον πληροφορίες που εμπλουτίζουν τις γνώσεις του μαθητή, ερωτήσεις κατανόησης κάθε μαθήματος καθώς και σχεδιαγράμματα, που σκοπό έχουν τη συμπλήρωση της διδασκόμενης ύλης.

Με βάση τις απαιτήσεις του καινούριου εκπαιδευτικού συστήματος αναφέρονται και προτάσεις διαθεματικότητας, οι οποίες περιλαμβάνουν παιχνίδια, εκθέσεις, ζωγραφιές και θέματα που αφήνουν ελεύθερη τη φαντασία των μαθητών.

Υπάρχουν επίσης κριτήρια αξιολόγησης, τόσο στο τέλος κάθε μαθήματος όσο και στο τέλος κάθε ενότητας, η λειτουργία των οποίων είναι να επισημάνουν τα σημεία που χρήζουν επανάληψης στο κάθε μάθημα ή στη διδακτική ενότητα αντίστοιχα.

Τέλος, θεωρούμε πως οι μαθητές δεν πρέπει να δούνε την ιστορία σαν ένα μάθημα που περιορίζεται στη σχολική αίθουσα, αλλά να μπορούν να τη συνδυάσουν με τη σημερινή εποχή. Για το λόγο αυτό εντάξαμε στο βοήθημα τα θέματα «Από το μύθο στην πραγματικότητα» και «Μεταφορά στο χρόνο», προκειμένου να εντοπίσουν τα κοινά σημεία που υπάρχουν από εποχή σε εποχή.

Ευελπιστούμε το βιβλίο αυτό να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στην προσπάθεια να κατανοήσουν οι μαθητές καλύτερα το διδακτικό περιεχόμενο της Ιστορίας της Γ΄ Δημοτικού.

(από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Τίτλος βιβλίου:Ιστορία Γ΄ δημοτικού
Περιέχει:Ένθετο απαντήσεων.
Εκδότης:Ελληνικά Γράμματα
Συντελεστές βιβλίου:Σταυριανουδάκη, Παναγιώτα (Συγγραφέας)
Ραπτόπουλος, Κώστας Σ. (Συγγραφέας)
Παούρη, Μαρία (Συγγραφέας)
Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Γκιώκας, Σίνος (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN:9789604429929
Σειρά εκδότη:Ελληνική Εκπαίδευση
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2007
Ηλικίες:
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Σχολικά > Βοηθήματα > Γ' Δημοτικού
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες