Ένα ταξίδι στην κυριαρχία των χαρτών
Το βιβλίο του καθηγητή Ευάγγελου Λιβιεράτου είναι το πρώτο της σειράς "Ταξίδια με χάρτες σε τόπους και ουτοπίες" που κυκλοφορούν από τις "Εκδόσεις Ζήτη", σε συνεργασία με τον συγγραφέα.
Μια σειρά βιβλίων για το ευρύ κοινό (και όχι μόνο), ταξίδια γνωριμίας με τον ονειρικό αλλά και τον πραγματικό κόσμο των χαρτών, τον αιώνιο και τον εφήμερο, από την Ελλάδα στον Κόσμο και από τον Κόσμο στην Ελλάδα, από τους πολιτισμούς των χαρτών σε πηλό στους πολιτισμούς των χαρτών σε ψηφία, μέσα από ξηρές και θάλασσες, πόλεις, ανάγλυφα, ερήμους και νησιά!
Τίτλος βιβλίου: | Ένα ταξίδι στην κυριαρχία των χαρτών |
---|
Υπότιτλος βιβλίου: | Ιστορίες για την απεικόνιση της διεύρυνσης του κόσμου |
---|
Εκδότης: | Ζήτη |
---|
Συντελεστές βιβλίου: | Λιβιεράτος Ευάγγελος (Συγγραφέας)
|
ISBN: | 9789604560509 | Εξώφυλλο βιβλίου: | Μαλακό |
---|
Σειρά εκδότη: | Ταξίδια με Χάρτες σε Τόπους και Ουτοπίες | Σελίδες: | 142 |
---|
Στοιχεία έκδοσης: | Ιανουάριος 2007 | Διαστάσεις: | 21x14 |
---|
Κατηγορίες: | Επιστήμες > Θετικές > Αρχιτεκτονικη, Τοπογραφία, Χαρτογραφία |

Μπάρακλη, Ισμήνη Χ.
Η Ισμήνη Χ. Μπάρακλη γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο βιβλία και μυρωδιές μαγειρικής. Σπουδάζει, εργάζεται, ταξιδεύει, παντρεύεται, γίνεται μαμά, λατρεύει τη φύση, υμνεί τη φιλία και ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο με περισσότερο χιούμορ, ειλικρίνεια και αγνότητα! Ευσεβής της πόθος είναι μέσα από τις αράδες της να κάνει τους αναγνώστες της να γελούν. Πιστεύει ότι το γέλιο είναι πηγή ζωής και τρόπος επιβίωσης σε χαλεπούς καιρούς και θεωρεί το βιβλίο ως το πιο υγιές μέσο για να το πετύχουμε.