Εκείνα τα χρόνια...

Εκδότης:
University Studio Press
Έτος:
2007
ISBN:
9789601216133
Σελίδες:
237
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εκείνα τα χρόνια...
Τιμή εκδότη:€14,00
Η τιμή μας: €14,00
στο καλάθι
Εκείνα τα χρόνια...
Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται τη ζωή των νέων, κάποιας περασμένης εποχής, στη Θεσσαλονίκη. Τις ανησυχίες, τα όνειρα, τις συγκινήσεις, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα. Ακόμη τα ενδιαφέροντα και τις συνήθειες, τις δραστηριότητες, τις παρέες και τις συντροφιές, τις ανέμελες στιγμές, τη διασκέδαση τους.

Από τις σελίδες του βιβλίου "ζωντανεύει", η νιότη, η αισιοδοξία, ο δυναμισμός, το κέφι, όσο κι αν για πολλούς, οι συνθήκες, δεν ήταν και οι ιδανικές. Όμως όταν είσαι νέος, όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Ένα κεφάλαιο "καταγράφει" ακόμη τις αναμνήσεις και τις μνήμες, τα βιώματα και τις εμπειρίες γνωστών Θεσσαλονικιών, την εποχή της νιότης τους, όπως τα "αφηγούνται" με ενδιαφέροντα κείμενα και ανέκδοτες προσωπικές φωτογραφίες.

Σε άλλο κεφάλαιο, γνωστοί Θεσσαλονικείς "αφηγούνται" την περίοδο της νιότης τους με ενδιαφέρουσες ανέκδοτες προσωπικές φωτογραφίες.
Οι μαρτυρίες των καλών φίλων, δίνουν σε γενικές γραμμές το στίγμα της ζωής των νέων, αλλά και της κοινωνίας την εποχή εκείνη.

Σε άλλο πάλι κεφάλαιο, παρουσιάζονται παλιές ιστορικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη που έγραφαν ιστορία στον κλάδο τους. Άλλες συνεχίζουν ακμαίες και σφριγηλές και άλλες έχουν διακόψει αφού πρώτα διέγραφαν μια μεγάλη και σημαντική διαδρομή.

Το βιβλίο "Εκείνα τα χρόνια", για τον πλούτο των φωτογραφιών του θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί και λεύκωμα.
Αφιερώνω το βιβλίο αυτό σ' εκείνους που δεν είναι πια μεταξύ μας, όμως ζήσαμε μαζί τα νιάτα μας.

(από το σημείωμα του συγγραφέα)
Τίτλος βιβλίου:Εκείνα τα χρόνια...
Εκδότης:University Studio Press
Συντελεστές βιβλίου:Σιμιτζής, Στράτος (Συγγραφέας)
ISBN:9789601216133
Στοιχεία έκδοσης:Μάιος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες