Adobe Flash Professional CS3

Ο επίσημος εκπαιδευτικός οδηγός της Adobe Systems: Βήμα προς βήμα
Εκδότης:
Γκιούρδας Μ.
Έτος:
2007
ISBN:
9789605125295
Σελίδες:
339
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Adobe Flash Professional CS3
Τιμή εκδότη:€27,87
Η τιμή μας: €25,08
Adobe Flash Professional CS3
Το "Adobe Flash CS3 Professional - Βήμα προς Βήμα" ανήκει στην best seller σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων που έχει αναπτύξει η Adobe Systems για τα προϊόντα λογισμικού της, με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες στη γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση των εφαρμογών της. Το βιβλίο αυτό σας παρέχει κάτι το οποίο δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο εγχειρίδιο ή εκπαιδευτικό βοήθημα - το επίσημο υλικό που χρησιμοποιείται στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Adobe Systems Incorporated, δημιουργημένο με την υποστήριξη ειδικών στα προϊόντα λογισμικού της Adobe.
Το "Adobe Flash CS3 Professional - Βήμα προς Βήμα" περιλαμβάνει 11 μαθήματα. Η ύλη του καλύπτει όλες τις βασικές λειτουργίες του Flash CS3, του πλέον προηγμένου περιβάλλοντος για τη δημιουργία πλούσιου, διαδραστικού περιεχομένου. Θα μάθετε πώς να προσδίδετε κίνηση σε σύμβολα, να προσαρμόζετε το Διάγραμμα Ροής Χρόνου, να δουλεύετε με στατικό και δυναμικό κείμενο, να εισάγετε αρχεία ήχου και βίντεο και να προσαρμόζετε συστατικά. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε τις νέες λειτουργίες του Flash CS3, συμπεριλαμβανομένης της ActionScript 3.0 και της δυνατότητας εισαγωγής αρχείων του Illustrator. Οι ερωτήσεις επανάληψης στο τέλος κάθε μαθήματος σας βοηθούν να εμπεδώσετε τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η δομή του βιβλίου σας παρέχει τη δυνατότητα να μάθετε το πρόγραμμα με το δικό σας ρυθμό - μπορείτε να το διαβάσετε από την αρχή μέχρι το τέλος ή να επικεντρωθείτε μόνο στα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν.


Τίτλος βιβλίου:Adobe Flash Professional CS3
Υπότιτλος βιβλίου:Ο επίσημος εκπαιδευτικός οδηγός της Adobe Systems: Βήμα προς βήμα
Τίτλος πρωτότυπου:Adobe Flash CS3: Professional Classroom in a Book for Windows and Mac OS
Περιέχει:CD-ROM για Windows και Mac OS
Εκδότης:Γκιούρδας Μ.
Συντελεστές βιβλίου:Gyncild, Brie (Συγγραφέας)
Γκαγκάτσιου, Ελένη (Μεταφραστής)
ISBN:9789605125295
Σειρά εκδότη:Βήμα προς Βήμα
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2007
Σημείωση:Περιλαμβάνει: Εκπαιδευτικό υλικό για το Flash CS3 Standard & Professional και 16 ταινίες με διδακτικά βοηθήματα.
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Πληροφορική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες