Δρόμοι της ευτυχίας

Ο Κομφούκιος στη ζωή μας σήμερα
Εκδότης:
Κέδρος
Έτος:
2009
ISBN:
9789600439885
Σελίδες:
197
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Δρόμοι της ευτυχίας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Δρόμοι της ευτυχίας
Το 2006 μια σειρά εκπομπών πάνω στα Ανάλεκτα του Κομφούκιου, που επιμελήθηκε και παρουσίασε η καθηγήτρια Yu Dan στην κρατική τηλεόραση της Κίνας, έδωσε την αφορμή για μια απροσδόκητη εκδοτική επιτυχία: το βιβλίο "Δρόμοι της επιτυχίας", που έγινε σύντομα bestseller.

H Yu Dan, ο "Αλαίν Ντε Μποτόν της Κίνας" όπως πλέον χαρακτηρίζεται, κατάφερε να προσεγγίσει το έργο του κορυφαίου Κινέζου φιλοσόφου με μια εμπνευσμένη, φρέσκια ματιά μεταφέροντας τις διαχρονικές αλήθειες της κομφουκιστικής σοφίας στον σύγχρονο κόσμο χωρίς σοβαροφάνεια και ακαδημαϊσμό.

Μπορεί ο Κομφούκιος να αλλάξει τη ζωή μας; Υπάρχει μια κινεζική παροιμία που λέει: "Η αλήθεια δεν είναι ποτέ μακριά από τους συνηθισμένους ανθρώπους". Μπορούμε να βρούμε την προσωπική μας θέση στη ζωή, να εμπιστευτούμε την εσωτερική μας αλήθεια και να κάνουμε τις σωστές επιλογές που θα μας χαρίσουν την ευτυχία.

"Ο Δρόμος του Ουρανού και της Γης, ο Δρόμος της Καρδιάς και της Ψυχής, ο Δρόμος του Κόσμου, ο Δρόμος της Φιλίας, ο Δρόμος της Φιλοξενίας και ο Δρόμος της Ύπαρξης γίνονται στο απολαυστικό αυτό βιβλίο οι ενδιάμεσοι σταθμοί στο μεγάλο, απρόβλεπτο ταξίδι της ζωής με οδηγό τον Κομφούκιο".
Τίτλος βιβλίου:Δρόμοι της ευτυχίας
Υπότιτλος βιβλίου:Ο Κομφούκιος στη ζωή μας σήμερα
Τίτλος πρωτότυπου:Confucius from the Heart
Εκδότης:Κέδρος
Συντελεστές βιβλίου:Yu, Dan (Συγγραφέας)
Λυμπερόπουλος, Ανδρέας (Μεταφραστής)
ISBN:9789600439885
Στοιχεία έκδοσης:Νοέμβριος 2009
Κατηγορίες:Επιστήμες > Επιστήμες του Ανθρώπου > Φιλοσοφία > Ανατολικές Φιλοσοφίες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες