Η πηγή των ευχών

Εκδότης:
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Έτος:
2007
ISBN:
9789604508990
Σελίδες:
360
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η πηγή των ευχών
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Η πηγή των ευχών
Το Ρόσμορ δεν είναι πια η ήσυχη, μικρή πόλη της Ιρλανδίας απ' όπου οι νέοι έφευγαν για να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη. Είναι ένα μέρος που ευημερεί και δέχεται εκατοντάδες επισκέπτες - τόσο ώστε, για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία προτείνεται η κατασκευή ενός περιφερειακού αυτοκινητόδρομου.
Ο νέος δρόμος, όμως, θα περάσει μέσα από το δάσος όπου βρίσκεται η πηγή της Αγίας Άννας. Πολλοί τη θεωρούν θαυματουργή, συρρέοντας εκεί με κάθε είδους δεήσεις - προβλήματα υγείας ή συναισθηματικά, ακόμα και την αναζήτηση συζύγου. Για άλλους, όλα αυτά είναι απλώς προλήψεις. Κι έτσι, οι μέχρι πρότινος φιλήσυχοι και μονιασμένοι κάτοικοι του Ρόσμορ χωρίζονται σε δύο στρατόπεδα...

Γύρω απ' αυτό το γεγονός, η Maeve Binchy συνθέτει, με απαράμιλλη δεξιοτεχνία, μια πλειάδα χαρακτήρων, που ο καθένας έχει να διηγηθεί την προσωπική του ιστορία, με ζωντάνια και συχνά με χιούμορ. Ένα μυθιστόρημα πολλών φωνών, που τις χρωματίζουν άλλοτε η αγάπη, άλλοτε η νοσταλγία, οι τύψεις, παλιές πικρίες και καινούριες ελπίδες και τις ενώνει πάντα η δύναμη και η αξεπέραστη ομορφιά της Ιρλανδέζικης γης.
Τίτλος βιβλίου:Η πηγή των ευχών
Τίτλος πρωτότυπου:Whitethorn Woods
Εκδότης:Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Συντελεστές βιβλίου:Binchy, Maeve, 1940-2012 (Συγγραφέας)
Παπαμιχαήλ - Λαϊνά Κλαίρη (Μεταφραστής)
ISBN:9789604508990
Σειρά εκδότη:Bell Best Seller
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες