Ακατάλληλοι άντρες

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Μελάνι
Έτος:
2007
ISBN:
9789608309906
Σελίδες:
455
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ακατάλληλοι άντρες
Τιμή εκδότη:€19,27
Η τιμή μας: €17,34
Ακατάλληλοι άντρες
"Μη με παρεξηγήσετε. Με τον άνδρα μου αγαπιόμασταν πολύ... ακόμα αγαπιόμαστε πολύ. Δεν είμαστε δυστυχισμένοι· απλώς, δεν είμαστε ευτυχισμένοι. Και δεν περνάμε πολύ χρόνο μαζί, κάτι που παλιά δεν είχε πολλή σημασία. Τώρα όμως έχει αρχίσει να έχει σημασία. Και πολύ μεγάλη, μάλιστα."

Kαθώς ο γάμος της οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο διαζύγιο, η Σίντνεϊ Στάιν, γεμάτη εμπιστοσύνη για τον εαυτό της και την εμφάνισή της, παρότι ντύνεται με ρούχα XLarge, μπαίνει στον πειρασμό να ξεκινήσει μια παράνομη σχέση με τον Τζέφρι Φαλ που είναι παντρεμένος, είκοσι χρόνια μεγαλύτερός της και επιπλέον συνεταίρος του πατέρα της. Η σχέση αυτή οδηγεί το γάμο της στο διαζύγιο. Και τότε αρχίζει τα μακροβούτια στα βαθιά νερά των ραντεβού.

Μετά από πολυάριθμα ραντεβού, μια μεταβατική σχέση που αποδεικνύεται σκέτη καταστροφή και μια προσπάθεια να τα ξαναβρεί με το γυμνασιακό της έρωτα, η Σίντνεϊ αναρωτιέται μήπως θα ήταν καλύτερα να βουτήξει και να μην ξαναβγεί στην επιφάνεια. Αμέσως μόλις παύει να ψάχνει τον ιδανικό άνδρα, εμφανίζεται κάποιος άλλος... που δεν αποκλείεται να είναι ο άνδρας που πάντα αναζητούσε, αλλά δεν το ήξερε.
Τίτλος βιβλίου:Ακατάλληλοι άντρες
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Τίτλος πρωτότυπου:Inappropriate Men
Εκδότης:Μελάνι
Συντελεστές βιβλίου:Ballis, Stacey (Συγγραφέας)
Φρυδά, Έφη (Μεταφραστής)
ISBN:9789608309906
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες