Το σκιάχτρο και ο υπηρέτης του

Εκδότης:
Ψυχογιός
Έτος:
2007
ISBN:
9789604531851
Σελίδες:
244
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Το σκιάχτρο και ο υπηρέτης του
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Το σκιάχτρο και ο υπηρέτης του
Κάποια νύχτα, ξέσπασε δυνατή καταιγίδα. Ένα κουρελιασμένο σκιάχτρο στεκόταν μέσα στη μέση ενός χωραφιού, και το έδερνε ο άνεμος και η βροχή. Μέχρι που ένας κεραυνός χτύπησε το γογγύλι που είχε για κεφάλι. Το σκιάχτρο ανοιγόκλεισε τα μάτια του έκπληκτο και ζωντάνεψε.

Έτσι αρχίζει η ιστορία του Σκιάχτρου, ενός ευγενικού αλλά μπουμπουνοκέφαλου τύπου με ιδέες μεγαλείου. Συναντά ένα αγόρι, τον Τζακ, ο οποίος γίνεται ο πιστός του υπηρέτης. Αφήνοντας πίσω του τα συνηθισμένα του καθήκοντα, το Σκιάχτρο παύει να τρομάζει τα πουλιά και βάζει μπρος για το Σπρινγκ Βάλεϊ, έχοντας στο πλευρό του το αγόρι. Το ταξίδι τους είναι γεμάτο συγκινήσεις. Και καθώς το γενναίο Σκιάχτρο τους μπλέκει σε ολοένα και πιο τρομακτικούς κινδύνους -σε μάχες και ναυάγια, σε επικίνδυνες συναντήσεις με ληστές και απατεώνες- το βάρος πέφτει κάθε φορά πάνω στον Τζακ να τους ξεμπλέξει.

Μια θεαματική ιστορία γεμάτη ανατροπές, εκπλήξεις και απίστευτες γκάφες, έτσι ακριβώς όπως θα περίμενε κανείς να τη γράψει ένας από τους πιο αριστοτέχνες παραμυθάδες της εποχής μας.
Τίτλος βιβλίου:Το σκιάχτρο και ο υπηρέτης του
Τίτλος πρωτότυπου:The Scarecrow and his Servant
Εκδότης:Ψυχογιός
Συντελεστές βιβλίου:Pullman, Philip, 1946- (Συγγραφέας)
Κοντολέων Άννα (Μεταφραστής)
Bailey, Peter (Εικονογράφος)
ISBN:9789604531851
Σειρά εκδότη:Λωτός
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2007
Ηλικίες:9+
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά > Παιδική και Εφηβική Λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες