Μαθηματικά Β΄ δημοτικού

Εκδότης:
Εκδόσεις Πατάκη
Έτος:
2007
ISBN:
9789601622934
Σελίδες:
303
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Μαθηματικά Β΄ δημοτικού
Τιμή εκδότη:€22,82
Η τιμή μας: €20,54
στο καλάθι
Μαθηματικά Β΄ δημοτικού
Το παρόν βοήθημα, με τίτλο: "Μαθηματικά Β΄ Δημοτικού", είναι μια πρωτότυπη και μεθοδική εργασία που έχει ως στόχο μέσα από ένα σύνολο δημιουργικών ενεργειών να βοηθήσει το μαθητή να οικοδομήσει απλά και σωστά τις σημαντικότερες μαθηματικές έννοιες και τεχνικές που ορίζονται από τα νέα αναλυτικά προγράμματα σπουδών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Είναι οργανωμένο και δομημένο σύμφωνα με την ύλη των νέων σχολικών βιβλίων (Βιβλίο μαθητή - Τετράδιο ασκήσεων-εργασιών), σε αντίστοιχα κεφάλαια και ενότητες, επαναληπτικά μαθήματα και κριτήρια αξιολόγησης, και λειτουργεί συμπληρωματικά και παράλληλα με αυτά.

Οι ασκήσεις του είναι πρωτότυπες και κατάλληλα επιλεγμένες, ώστε να ερεθίζουν τη συνδυαστική και αντιληπτική ικανότητα του μαθητή για την κατάκτηση της γνώσης, αλλά και να οξύνουν τη φαντασία του και να ενισχύουν τη διάθεση του για συνεχή και δημιουργική εργασία.

Τα επαναληπτικά μαθήματα και τα κριτήρια αξιολόγησης είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να σχετίζονται απόλυτα και να καλύπτουν τους στόχους της διδασκαλίας, αλλά και να παρέχουν τη δυνατότητα επανατροφοδότησης.

Πιστεύουμε πως το βοήθημα αυτό θα βοηθήσει σημαντικά το μαθητή της Β΄ τάξης να προσεγγίσει απλά, να κατανοήσει σωστά αλλά και να εμπεδώσει αποτελεσματικά τις πρώτες μαθηματικές έννοιες και τεχνικές.

(από το εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Μαθηματικά Β΄ δημοτικού
Εκδότης:Εκδόσεις Πατάκη
Συντελεστές βιβλίου:Καραγιάννης, Βασίλης, εκπαιδευτικός (Συγγραφέας)
Καλογερή Λίλα (Εικονογράφος)
Γκιόκας, Θανάσης (Εικονογράφος)
ISBN:9789601622934
Σειρά εκδότη:Βιβλία για την Εκπαίδευση
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2007
Σημείωση:Ένθετο λύσεων των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου.
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Σχολικά > Βοηθήματα > Β' Δημοτικού
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες