Η χρυσή πηγή

Εισαγωγή στην ουροθεραπεία
Εκδότης:
Εισέλιξη
Έτος:
2007
ISBN:
9789608755710
Σελίδες:
213
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Η χρυσή πηγή
Τιμή εκδότη:€15,91
Η τιμή μας: €14,32
στο καλάθι
Η χρυσή πηγή
Η ουροθεραπεία είναι παραδοσιακή θεραπευτική μέθοδο κατά την οποία τα ούρα του οργανισμού χρησιμοποιούνται εσωτερικά και εξωτερικά, ως φάρμακο. Η προέλευσή της χάνεται στην παράδοση της Ανατολής, ενώ οι πλέον αφοσιωμένοι υποστηρικτές της ισχυρίζονται ότι πρόκειται για την αρχαιότερη μέθοδο φυσικής θεραπείας. Είναι γνωστό ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ινδίας, Morarji Desai, έπινε καθημερινά ένα ποτήρι από τα ούρα του και ευτύχησε να συμπληρώσει υγιής τα εκατό του χρόνια.

Ο Coen van der Kroon είχε μεγάλες επιφυλάξεις -όπως θα είχε κάθε Δυτικός- για τους κινδύνους και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, ωστόσο πείσθηκε να τη δοκιμάσει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Ινδία. Μια πληγή στο πόδι του παρουσίασε σοβαρότατη μόλυνση και τα αντιβιοτικά δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Ευρισκόμενος σε απελπιστική θέση ακολούθησε τη συμβουλή των ντόπιων και βάζοντας στην πληγή επίδεσμο εμποτισμένο μετά ούρα του, η πληγή θεραπεύτηκε πολύ γρήγορα.

Ορμώμενος από αυτή την εμπειρία ταξίδεψε σε πολλά μέρη του κόσμου συλλέγοντας στοιχεία για την προέλευση, την πρακτική και την αποτελεσματικότητα της πανάρχαιας μεθόδου. Το βιβλίο αυτό αποτελεί τον πληρέστερο οδηγό για το θέμα και είναι καρπός και αποτέλεσμα των ερευνών του.

Ο συγγραφέας προσεγγίζει το ζήτημα με ευαισθησία και προσοχή. Παραθέτει στοιχεία από αξιόλογες επιστημονικές έρευνες, σε συνδυασμό με λεπτομερή ιστορικά ασθενών, και συμπεριλαμβάνει πλήρη οδηγό, εύχρηστο για τον αναγνώστη σε σχέση με τις πρακτικές εφαρμογής που αντιστοιχούν στις διάφορες ασθένειες.

Όσο επιφυλακτικός και να είναι κανείς απέναντι στο θέμα της ουροθεραπείας, είναι τουλάχιστον αναγκασμένος να συμφωνήσει ότι είναι ίσως η μοναδική θεραπεία που προσφέρεται πραγματικά δωρεάν.
Τίτλος βιβλίου:Η χρυσή πηγή
Υπότιτλος βιβλίου:Εισαγωγή στην ουροθεραπεία
Τίτλος πρωτότυπου:De Couden Fontein=The Golden Fountain
Εκδότης:Εισέλιξη
Συντελεστές βιβλίου:Van der Kroon, Coen (Συγγραφέας)
Ρωμανός, Παναγιώτης (Μεταφραστής)
ISBN:9789608755710
Στοιχεία έκδοσης:Ιανουάριος 2007
Κατηγορίες:Υγεία - Διατροφή > Εναλλακτικές Θεραπείες
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες