Όχι στα βαθιά, παιδί μου!

Εκδότης:
IntroBooks
Έτος:
2007
ISBN:
9789606680151
Σελίδες:
400
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Όχι στα βαθιά, παιδί μου!
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Όχι στα βαθιά, παιδί μου!
Η Άλις ποτέ δε φανταζόταν ότι θα κατέληγε έτσι με τα παιδιά της. Το άγχος προσωποποιημένο. Άκουσε για τον κίνδυνο των μετεωριτών και τα αναγκάζει να φοράνε κράνη, όταν παίζουν στον κήπο. Όσο για το ακαδημαϊκό τους μέλλον είναι τόσο αβέβαιο και δύσκολο τη σήμερον ημέρα, ώστε πρέπει να κάνει τα πάντα, για να τους εξασφαλίσει τα καλύτερα.
Έτσι λοιπόν όταν η κόρη της δείχνει ότι δε θα περάσει τις εισαγωγικές εξετάσεις για το καλύτερο ιδιωτικό γυμνάσιο που την προορίζουν, η Άλις κι ο άντρας της αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Τι πιο απλό από το να μεταμορφωθεί η Άλις σε 12χρονη μαθήτρια και να δώσει αυτή εξετάσεις στη θέση της κόρης της.

Το "Όχι στα βαθιά, παιδί μου!" είναι μία απολαυστική σάτιρα για τους σύγχρονους γονείς και τον απόλυτο παραλογισμό που συχνά τους καθηλώνει. Με το ίδιο χιούμορ και την ίδια εμμονή στην κωμική λεπτομέρεια που έχουν εκτοξεύσει και τα προηγούμενα βιβλία του στην κορυφή της λίστας των μπεστ-σέλερ, ο John O' Farrell δημιουργεί κι εδώ ένα βιβλίο αστείο και προκλητικό, που διαβάζοντάς το θα γελάσετε, θα κλάψετε ίσως, αλλά πάνω από όλα θα ορκιστείτε να μη γίνετε ποτέ αυτό το είδος γονιού...
Τίτλος βιβλίου:Όχι στα βαθιά, παιδί μου!
Τίτλος πρωτότυπου:May Contain Nuts
Εκδότης:IntroBooks
Συντελεστές βιβλίου:O' Farrell, John (Συγγραφέας)
Σκαμάγκα, Μαρία (Μεταφραστής)
ISBN:9789606680151
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2007
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Μεταφρασμένη λογοτεχνία
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες