Νέα ελληνικά για ξένους

Τεστ εξάσκησης: Επίπεδο μέσο και προχωρημένο
Εκδότης:
Γρηγόρη
Έτος:
2007
ISBN:
9789603335207
Σελίδες:
224
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Νέα ελληνικά για ξένους
Τιμή εκδότη:€20,00
Η τιμή μας: €18,00
στο καλάθι
Νέα ελληνικά για ξένους
Tο συγκεκριμένο εγχειρίδιο απευθύνεται στο αλλόγλωσσο σπουδαστικό κοινό, σε ομογενείς και αλλογενείς που επιδιώκουν την επαρκή κατάκτηση της ελληνικής γλώσσας τόσο στην Ελλάδα όσο και στα τουλάχιστον 300 επίσημα κέντρα εκμάθησης του εξωτερικού.

Απευθυνόμαστε σε κοινό επιπέδου μέσης και προχωρημένης ελληνομάθειας, δηλαδή στα επίπεδα Β2 και Γ1 στην κλίμακα που προβλέπει το Ενιαίο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς (Common European Framework of Reference for Laanguages: Teaching, Learning and Assessment) του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το βιβλίο μας αποτελείται από δέκα ενότητες-τεστ. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει παράρτημα με τις λύσεις των ασκήσεων, ώστε να διευκολύνονται σπουδαστές και διδάσκοντες αλλά και να εξυπηρετούνται στόχοι αυτοδιδασκαλίας.

Σκοπός μας ήταν η δημιουργία ενός συγγράμματος που μπορεί να αξιοποιηθεί μέσα στην τάξη, διδακτικά αλλά και εξεταστικά ως εργαλείο αξιολόγησης, καθώς και αυτόνομα από τον σπουδαστή για την διεύρυνση των γνώσεών του, την προετοιμασία του για τις εξετάσεις ή την αυτοαξιολόγησή του ως προς την πρόοδο που σημείωσε στη γλωσσομάθειά του.
Τίτλος βιβλίου:Νέα ελληνικά για ξένους
Υπότιτλος βιβλίου:Τεστ εξάσκησης: Επίπεδο μέσο και προχωρημένο
Εκδότης:Γρηγόρη
Συντελεστές βιβλίου:Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)
Ζούκα, Βίκυ (Συγγραφέας)
Γουντικιάν, Νόρα (Συγγραφέας)
Κουφάκη, Μαρία (Συγγραφέας)
ISBN:9789603335207
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2007
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες