Εγχειρίδιο δυναμικής των κατασκευών

Εκδότης:
σοφία A.E.
Έτος:
2007
ISBN:
9789606706042
Σελίδες:
235
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Εγχειρίδιο δυναμικής των κατασκευών
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Εγχειρίδιο δυναμικής των κατασκευών
Τα τελευταία χρόνια έχουν καταβληθεί σημαντικές προσπάθειες για να καλυφθεί ένα κενό στην Ελληνική βιβλιογραφία σχετικά με το γνωστικό αντικείμενο της Δυναμικής των Κατασκευών. Οι φοιτητές των Πολυτεχνικών σχολών και γενικότερα ο τεχνικός κόσμος της χώρας, δεν έχει πλέον ανάγκη να καταφύγει στην ξένη βιβλιογραφία καθώς έχει στην διάθεση του έναν αριθμό αξιόλογων εκδόσεων στα Ελληνικά.

Παρά ταύτα, η εμπειρία στην διδασκαλία του μαθήματος της Δυναμικής των Κατασκευών σε τμήματα τεχνολόγων δομικών μηχανικών και πολιτικών μηχανικών, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, έχει αναδείξει την ανάγκη ενός εγχειριδίου που με περιεκτικό και συστηματικό τρόπο να παρουσιάζει το βασικό θεωρητικό υπόβαθρο και κατόπιν να το εφαρμόζει μέσω ικανού αριθμού πλήρως επιλυμένων παραδειγμάτων.

Αυτή την ανάγκη φιλοδοξεί να καλύψει το παρών βιβλίο. Η ύλη του χωρίζεται σε τρεις ενότητες. Η κάθε ενότητα περιλαμβάνει ένα, κατά το δυνατόν συνοπτικό, θεωρητικό μέρος και κατόπιν ακολουθούν ασκήσεις εφαρμογής με πλήρεις λύσεις. Οι πρώτες δύο ενότητες καλύπτουν τις βασικές απαιτήσεις προπτυχιακού επιπέδου, ενώ η τρίτη ενότητα καλύπτει πιο σύνθετα θέματα που συνήθως εξετάζονται σε μεταπτυχιακό επίπεδο. [...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)
Τίτλος βιβλίου:Εγχειρίδιο δυναμικής των κατασκευών
Εκδότης:σοφία A.E.
Συντελεστές βιβλίου:Παναγιωτόπουλος, Χρήστος Γ. (Συγγραφέας)
Κολιόπουλος, Παναγιώτης Κ. (Συγγραφέας)
ISBN:9789606706042
Στοιχεία έκδοσης:Αύγουστος 2007
Κατηγορίες:Επιστήμες > Θετικές > Μηχανική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες