Τεστ δεξιοτήτων ΑΣΕΠ: Γνώσεις γενικής παιδείας

Εκδότης:
Πελεκάνος
Έτος:
2007
ISBN:
9789604004553
Σελίδες:
492
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Τεστ δεξιοτήτων ΑΣΕΠ: Γνώσεις γενικής παιδείας
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Τεστ δεξιοτήτων ΑΣΕΠ: Γνώσεις γενικής παιδείας
Οι διαδικασίες πρόσληψης μέσω του Α.Σ.Ε.Π. βρίσκονται μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα. Το "τεστ δεξιοτήτων" αποτελεί τη νέα πρό(σ)κληση προς κάθε υποψήφιο που απώτερο στόχο έχει την κατάληψη μιας θέσης στο δημόσιο τομέα μέσω διαγωνισμών με σειρά προτεραιότητας.

Το παρόν εγχειρίδιο φιλοδοξεί να προετοιμάσει με πληρότητα και να εφοδιάσει τον υποψήφιο με όλες εκείνες τις απαραίτητες γενικές γνώσεις που πρέπει να έχει σε θέματα όπως η ιστορία, η γεωγραφία, οι φυσικές επιστήμες, οι πολιτειακοί θεσμοί (της Ελλάδας αλλά και της Ε.Ε.), η δημόσια διοίκηση, η επικαιρότητα, οι θρησκείες και ο πολιτισμός εν ευρεία έννοια.

Το βιβλίο χαρακτηρίζει η άρτια διάταξη της ύλης, η επιστημονικότητα, η μεθοδική οργάνωση, το εύρος και η πολυμέρεια των γνωστικών αντικειμένων (π.χ. από τη γεωγραφία στην αστρονομία και από την ιστορία στη μυθολογία), η διαβαθμισμένη δυσκολία και η ποικιλία μορφής των ερωτήσεων (μεταξύ άλλων βασισμένες και σε κείμενα, πίνακες, γραφήματα, φωτογραφίες).

Οι εκδόσεις "Πελεκάνος" με σεβασμό προς την προσωπικότητα και τις ρεαλιστικές ανάγκες του υποψήφιου συνεχίζουν την πολυετή παράδοση που έχουν στην προσφορά ενημερωμένων, ποιοτικών όσο και εύχρηστων βιβλίων προετοιμασίας για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. και του Δημόσιου τομέα. Με αρωγούς την πείρα και τη γνώση, φιλοδοξούν τούτο το μοναδικό στο είδος του βοήθημα να αναδειχθεί σε πολύτιμο σύμμαχο στην εξοικείωση και την επιτυχημένη αντιμετώπιση της μέχρι τώρα γριφώδους έννοιας "τεστ δεξιοτήτων".
Τίτλος βιβλίου:Τεστ δεξιοτήτων ΑΣΕΠ: Γνώσεις γενικής παιδείας
Εκδότης:Πελεκάνος
Συντελεστές βιβλίου:Ομάδα Εκπαιδευτικών - Παιδαγωγών (Συγγραφέας)
ISBN:9789604004553
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2007
Κατηγορίες:Εκπαίδευση > Γενικά > Α.Σ.Ε.Π.
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες