Ρένα της Φτελιάς, Συνταγές για ζυμαρικά

Εκδότης:
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Έτος:
2007
ISBN:
9789601414904
Σελίδες:
128
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Ρένα της Φτελιάς, Συνταγές για ζυμαρικά
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Ρένα της Φτελιάς, Συνταγές για ζυμαρικά
"Δεν έρχεστε στο σπίτι μεθαύριο, να τα πούμε και να παίξουμε μπιρίμπα; Μην περιμένετε, βέβαια, μεγάλα πράγματα... Κάτι πρόχειρο... Μια μακαρονάδα κι έξω από την πόρτα!"
Πόσες φορές δεν το έχουμε ακούσει αυτό ή δεν το έχουμε πει κι εμείς; Έτσι, ταυτίζουμε τη μακαρονάδα με κάτι "πρόχειρο" και εύκολο. Κάτι που δε χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Κάτι σαν φαγητό δεύτερης κατηγορίας. Μια λύση της στιγμής. Μια γεύση απλή, από την οποία δεν πρέπει κανείς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και προσδοκίες...
Ε, λοιπόν, κάνουμε όλοι ένα τεράστιο λάθος! Αυτό το "περιφρονημένο" πρόχειρο φαγητό μπορεί και πρέπει να γίνεται ένα υπέροχο έδεσμα, που να προκαλεί... ρίγη στον ουρανίσκο με μια ατέλειωτη ποικιλία συνδυασμού γεύσεων.
Αλλά και η πιο απλή μακαρονάδα θέλει πραγματικά μεγάλη τέχνη για να ξεφύγει από το επίπεδο του "πρόχειρου" φαγητού. Θα τολμούσα, μάλιστα, να πω ότι όσο πιο απλή είναι η συνταγή τόσο πιο δύσκολη είναι η εκτέλεση!
Αυτά, λοιπόν, τα μικρά αλλά σημαντικά μυστικά αποκαλύπτω στο καινούριο -τρίτο- βιβλίο μου, φιλοδοξώντας να ανεβάσω τη μακαρονάδα στο γαστρονομικό επίπεδο που της ανήκει και να την κάνω, από πληβεία του τραπεζιού σας, πατρικία!
Σας ευχαριστώ.
Τίτλος βιβλίου:Ρένα της Φτελιάς, Συνταγές για ζυμαρικά
Εκδότης:Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
Συντελεστές βιβλίου:Τόγια, Ειρήνη (Συγγραφέας)
Παυλίδης, Γιώργος, φωτογράφος (Φωτογράφος)
Συμεωνάκης, Αντώνης (Φωτογράφος)
ISBN:9789601414904
Σειρά εκδότη:Λευκώματα
Στοιχεία έκδοσης:Σεπτέμβριος 2007
Κατηγορίες:Μαγειρική
Μαγειρική > Παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική
Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον συγγραφέα

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες